Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Playoff NHL: ponturi, program și cote la pariuri

Play-off NHL: ponturi, program și cote la pariuri

Playoff NHL: ponturi, program și cote la pariuri

Vești senzaționale pentru amatorii sportului rece, hocheiul de înaltă clasă se întoarce de la începutul lunii august. Este vorba despre NHL, mai exact despre playoff NHL, o competiție pe care fanii o așteaptă cu sufletul la gură.

Pandemia de coronavirus a făcut să asistăm la o întrerupere a campionatului, așa se face că echipele din NHL nu au mai jucat un meci oficial de aproape cinci luni. Până la urmă s-a luat hotărârea ca 24 de echipe să participe în playoff, jumătate din Conferința de Est și cealaltă jumătate din Conferința de Vest.

Washington Capitals, Boston Bruins, Tampa Bay Lightning și Philadelphia Flyers vor intra în runda a doua a Conferinței de Est. În schimb, în Conferința de Vest St. Louis Blues, Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights și Dallas Stars s-au calificat direct în faza a doua de playoff NHL.

Echipele calificate direct vor juca într-o grupă pentru stabilirea ordinii în care ele vor intra pe panoul, în faza următoare. Meciurile se vor disputa concomitent cu cele din calificări.

Unde joacă meciurile din playoff NHL 2020

Hotărârea din 26 mai rămâne valabilă, iar toate meciurile urmează să se țină în două locații diferite. Echipele din Conferința de Est vor evolua la Toronto, în Scoțiabank Arena. Cele 12 echipe din Conferința de Vest vor evolua la Edmonton, respectiv pe gheața din arena Rogers Place.

Practic, în cele două locații s-a creat un fel de cartier general, cu spații are includ săli de fitness, restaurante, locuri de recreere. Așa ceva doar la americani ai să vezi, dar a existat și susținere financiară importantă. Spre exemplu, la Edmonton s-a construit un perimetru sigur care cuprinde, printre altele, patru hoteluri.

Ponturi pariuri NHL 1-3 august 2020

Cote la pariuri

1 august

Trei partide vor avea loc pe 1 august, iar favorita zilei pare să fie Edmonton Oilers. Acesta are 2.02 pentru un eventual succes în timpul regulamentar, dar asta și pentru că joacă acasă.

Un alt meci interesant vine de la meciul dintre Carolina Hurricanes și New York Rangers, un joc între două participante în Conferința de Est. Hurricanes pare să fie văzută mai bine de bookmakeri, 2.22 este cota pentru un eventual succes în timpul regulamentar.

2 august

Dintre cele patru meciuri din 2 august Pittsburgh Penguins este echipa cea mai bine cotată. 1.97 pentru un eventual succes încă din timpul regulamentar, ceea ce nu este deloc surprinzător lucrul acesta.

Celelate trei dueluri sunt echilibrate cel puțin privind decizia bookmakerilor de a le acorda cote apropiate. Însă, Boston Bruins vs Philadelphia Flyers este unul dintre meciurile de urmărit. Este un meci din Conferința de Est, respectiv din grupa care stabilește ordinea în care echipele calificate direct vor intra pe tablou.

Meciuri playoff Stanley Cup 2020: Conferinta de Est

Playoff NHL: Pittsburg Penguins vs Montreal Canadiens

Play-off NHL: ponturi, program și cote la pariuri

playoff NHL: Montreal Canadiens vs Pittsburgh Penguins – sursa facebook

Pittsburgh Penguins

Banii nu sunt o problemă pentru pinguini, care acordă salarii de top. Cei mai bine plătiți jujcătpr sunt Evegeni Malkin (9,5 milioane de dolar/an), Sidney Crosby (9 milioane de dolari / an) și Kris Letang (7,5 milioane de dolari salariu).

Jocul bun practic în special pe terenul propriu, i-a adus lui Pinguins un loc 5 în Conferinta de Est și poziția a treia în Divizia Metropolitană. Linia de clasament a fost impresionantă, cu un total de 40 de victorii, dintre care 11 venite în prelunguri/penalty-uri și 29 de înfrangeri, șase după prelungiri/penalty-uri.

Apărută în 1967 în hocheiul nord-american, Pittsburgh Penguins și-a adjudecat în șase rânduri Stanley Cup. Ultima oară a făcut-o în 2017, atunci când a trecut de Nashville Predators (4-2 la general). De altfel, în ultimii 12 ani de patru ori a reușit să fie cea mai bună echipă din NHL, 2008, 2009, 2016, respectiv 2017.

Montreal Canadiens

Înființată în 1909, Montreal Canadiens este una dintre echipele de marcă din hocheiul nord-american. În era Stanley Cup este echipa care s-a calificat de cele mai multe ori în ultimul act. Cel mai recent astfel de rezultat a venit abia în 193, tot de atunci datează și ultimul său asemenea trofeu câștigat. 24 de Stanley Cup a câștigat, ceea ce o plaează de departe pe primul loc la acest capitol.

Accesul în playoff-ul Stanley Cup s-a făcut datorită locului 12 pe care l-a ocupat la momentul încheierii sezonului. A făcut parte din Conferința de Est, uar în Divizia Atlantic s-a clasat abia pe locul 5. 19 victorii obținute în timpul regulamentar, 12 după prelungiri sau penalty-uri, iar în alte 31 de meciuri a fost învinsă la finalul celor trei perioade. În nouă meciuri ea a fost echipa care a pierdut în prelungiri/penalty.

În momentul actual, cel mai bine plătit jucător este portarul Carey Price. Acesta primește nu mai puțin de 15 milioane de dolari pe an. Două milioane reprezintă salariul în sine, iar până la 13 milioane de dolari sunt bonus acordat la semnătură. Este urmat de Shea Weber, cu un salariu anual de șase milioane de dolari și de Noathan Drouin, cu 5,5 milioane de dolari salariu anual.

 • Joc 1: Montreal Canadiens vs Pittsburg Penguins, 2 august 2020, ora 03:00
 • Joc 2: Montral Canadiens vs Pittsburg Penguins, 4 august 2020, ora 03:00
 • Joc 3: Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens, 6 august 2020, ora 03:00
 • Joc 4: Pittsburgh penguins vs Montreal Canadiens, 8 august 2020, –
 • Joc 5: Montreal Canadiens vs Pittsburgh Penguins, 9 august 2020, –

Playoff NHL: New York Rangers vs Carolina Hurricanes

Play-off NHL: ponturi, program și cote la pariuri

Playoff NHL: New York Rangers vs Carolina Hurricanes – sursa facebook

New York Rangers

New York Rangers a avut și ea perioada de glorie, iar în decursul istoriei clubului și-a adjudecat în patru rânduri Stanley Cup, ultima oară în 1994. Cu toate acestea, în 2014 a ajuns până în ultimul act, dar a pierdut atunci în fața lui Los Angeles Galaxy, 1-4 la general.

Cum încă reprezintă un brand în hocheiul la zi, își permit să ofere salarii pe măsură. Cel mai mult îl plătește pe Artemi Panarin, cu suma de 14 milioane de dolari, dintre care 13 reprezintă bonusuri. Are de două ori venituri într-un an competițional în comparație cu al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Rangers. Acesta este Henrik Lundqvist, cu șapte milioane de dolari, dacă ne raportăm la salariul de bază. Așa, salariu plus bonusuri urmează Jacob Trouba, cu venituri anuale de 12 milioane de dolari.

Oricum, New York Rangers va avea mult de tras pentru că nu vine după un sezon extraordinar. S-a clasat abia pe locul 11 în Conferința de Est și pe locul 7, penultimul în Divizia Metropolitană.

Carolina Hurricanes

Momentul când sezonul s-a întrerupt, Carolina Hurricanes trecea printr-o perioadă foarte bună, reușea să lege trei victorii la rând. Oricum este o echipă bună a Conferinței de Est, s-a clasat pe locul 5 și pe 4 în Divizia Metropolitană. Este una dintre echipele cu cele mai puține goluri primite de-a lungul sezonului 2019/20.

Din 1972, de când a fost fondată, Hurricanes a reușit în doar două rânduri să obțină biletele pentru finala Stanley Cup. În 2002 și 2006 a jucat cu trofeul pe masă, dar o singură data a reușit să îl cucerească.

Sebastian Aho primește 12 milioane de dolari salariu anual. În NHL,precum și î sporturile americane este o grilă ciudată de salarizare. Spre exemplu, în cazul de față, primește 0,7 milioane de dolari salariu de bază și 11,3 milioane de dolari sub formă de bonus la semnătură. Este urmat de  Teuvpo Teravainen, cu 6.25 milioane de dolari și de Jordan Staal, cu 6 milioane de dolari.

 • Joc 1: New York Rangers vs Carolina Hurricanes, 1 august 2020, ora 19:00
 • Joc 2: New York Rangers vs Carolina Hurricanes, 3 august 2020, ora 19:00
 • Joc 3: Carolina Hurricanes vs New York Rangers, 5 august 2020, ora 03:00
 • Joc 4: Carolina Hurricanes vs New York Rangers
 • Joc 5: New York Rangers vs Carolina Hurricanes

Playoff NHL: Florida Panthers vs New York Islanders

Play-off NHL: ponturi, program și cote la pariuri

Nhl Playoff: FLorida Panthers vs New York Islanders

Florida Panthers

Din 1993 de când a luat ființă acest lucru și până în 2020, Florida Panthers a fost mai mult o echipă de pluton. Totuși, „nu a trecut ca gâsca prin apă”, ci a reușit să ajungă în finala Stanley Cup 1996, atunci când a și pierdut.

Calificarea ei în playoff-ul Stanley Cup a venit într-un mod total norocos pentru că a terminat abia pe 10 în Conferința de Est, cât și pe 4 în Divizia Atlantic. A fost acolo, undeva la egalitate cu numărul de victorii și cel al înfrângerilor. În 35 de rânduri s-a impus, de cinci ori după prelungiri sau penalty-uri și a suferit alte 34 de înfrângeri.

În general e bine să ai o echipă din fiecare sport în regiunile din America de Nord, așa a apărut și Florida Panthers. Acum, în sezonul actual, are un buget substanțial și își permite să plătească salarii mari. 11,5 milioane de dolari primește Sergei Bobrovsky, nouă milioane încasează Aaron Ekblad și 6,9 milioane de dolari Keith Yandle.

New York Islanders

Bine că s-a întrerupt sezonul pentru că New York Islanders în ritmul în care evolua, lăsa mult de dorit. A pierdut ultimele șapte meciuri oficiale, confruntări care i-au scos în cale echipe din toate sferele clasamentului. Într-un final a ocupat locul 7, cu 35 de victorii și 33 de înfrângerii. În Divizia Metropolitană, spre deosebire de clasamentul Conferinței de Est, a fost pe locul 5.

Precum toate echipele de hochei, a avut și ea p perioadă de glorie la începutul anilor 80, când a și cucerit patru Cupe Stanley. Ultima oară când a jucat în finala unui astfel de eveniment a fost în 1984, iar de atunci a fost simplă privitoare.

Nu dispune de foarte mulți bani în comparație cu alte echipe chiar din Conferința de Est. Totuși, oferă salarii de ordinul milioanelor de dolari. Nouă îi oferă lui Anders Lee, opt lui Brock Nelson și 7,5 lui Jordan Eberlee.

 • Joc 1: Florida Panthers vs New York Islanders, 1 august 2020, ora 23:00
 • Joc 2: Florida Panthers vs New York Islanders, 4 august 2020, ora 19:00
 • Joc 3: New York Islanders vs Florida Panthers, 5 august 2020, ora 19:00
 • Joc 4: New York Islanders vs Florida Panthers
 • Joc 5: Florida Panthers vs New York Islanders

Playoff NHL: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple Leafs

Play-off NHL: ponturi, program și cote la pariuri

Playoff NHL: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple LEafs sursa facebook

Columbus Blue Jackets

Va avea o misiune grea în playoff, dar încearcă să practice același joc precum în sezonul regular, când a terminat pe 9. 33 de victorii și 37 de înfrângeri, acestea sunt cifrele care i-au adus acestia și locul 6 în Divizia Metropolitană.

Columbus Blue Jackets este înca în căutarea primei sale finale de Stanley Cup. Deși are 17 sezoane la activ, în doar patru rânduri s-a calificat în fazele superioare. De cele mai multe ori a ieșit încă din primele faze, drept pentru care spun că are o misiune grea, dacă nu chiar imposibilă.

Cel mai bine plătit jucător al echipei este Cameron Atkinson, cu 7.375 milioane de dolari pe an, urmat de Gustav Nyquist, cu 6 milioane de dolari și Nick Foligno, plătit cu 5,5 milioane de dolari.

Toronto Maple Leafs

Toronto a fost a opta în Conferința de Est, cu  suficiente puncte. La fel de impresionat am fost și de forța ofensivă, care a făcut-o să fie una dintre echipele solide. Evoluția ei a fost răsplatită cu un loc 3 în Divizia Atlantic, unde a terminat în spatele lui Tampa Bay și Boston Bruins.

Este o echipă cu ștate vechi în hocheiul nord-american, acolo unde are 21 de prezențe în finala Stanley Cup. Într-adevăr, ultima ei finală jucată și câștigată a avut loc în 1967. De atunci și până în 2020 a fost mai mult privitoare din afară, deși s-a calfiicat în playoff în foarte multe rânduri.

Auston Matthews, cel mai ofensiv și productiv jucător este plătit cu 15,91 milioane de dolari pe sezon. 0.7 milioane de dolari este salariul de bază, iar 15.21 milioane reprezintă bonusuri. Jjohn Tavares câștigă și el 15,9 milioane de dolari, iar Mitchell Marner 16 milioane de dolari. Est una dintre echipele cu salarii de top din NHL.

 • Joc 1: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple Leafs, 3 august 2020, ora 03:00
 • Joc 2: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple Leafs, 4 august 2020, ora 23:00
 • Joc 3: Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets, 6 august 2020, ora 23:00
 • Joc4: Toronto Maple Leafs vs Columbus Blue Jackets
 • Joc 5: Columbus Blue Jackets vs Toronto Maple Leafs

 

Meciuri playoff Stanley Cup 2020: Conferinta de Vest

Playoff NHL: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers

NHL PLay-off: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers

Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks a trecut de-a lungul timpului prin meciuri cu finale și cupe pe masă. Ultima dintre ele a venit în 2015, atunci când și-a trecut în cont cea de-a 13-a finală de Stanley Cup și a șasea pe care o câștigă. În total, în ultimii zece ani, a jucat de trei ori finală.

Ediția aceasta de campionat nu a fost deloc una foarte bună, iar drept dovadă că s-a calificat din poziția de a 12-a clasată în Conferința de Vest. În Schimb, în Divizia Centrală a fost pe ultimul loc, cu 32 de victorii și alte 38 de meciuri pierdute.

Patrick Kane este omul care primește cei mai mulți bani pe sezon. În ediția 2019/20, acesta a primit 9,8 milioane de dolari, dintre care 3,8 milioane salariu propriu-zis și șașe milioane la semnătură. Aceeași sumă încasează și Jonathan Toews, bani împărțiti exact ca ai colegului său. Următorul în topul clasamentului celor mai bine plătiți jucători ai lui Blackhawks este Brandon Saar, cu 6,75 milioane de dolari.

Edmonton Oilers

Un sezon bun din punct de vedere al așteptărilor sale, dovadă că s-a clasat pe locul 5 în Conferința de Vest. A ocupat și locul al doilea în Divizia Pacific, cu 37 de victorii și are 34 de meciuri pierdute. Oricum, echipa intra pe o pantă descendentă, avea trei înfrângeri în ultimele patru etape.

De departe Connor McDavid primește cel mai mare salariu, cu 14 milioane de dolari, 13 dintre acestea fiind primite la semnătură. Este o practică des întâlnită în cadrul NHL. Leon Draisatl îl urmează, cu nouă milioane de dolari pe an, iar apoi Ryan Nugent-Hopkins, cu șase milioane de dolari anual.

Este familiarizată și ea cu Stanley Cup, un trofeu pentru care a disputat finala de șapte ori în istoria clubului. Ultima oară a jucat finala în 2006, dar a fost învinsă. Are cinci astfel de trofee, ultimul cucerit datează din urmă cu 30 de ani, respectiv 1990.

 • Joc 1: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers, 1 august 2020, ora 22:00
 • Joc 2: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers, 4 august 2020, ora 05:30
 • Joc 3: Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks, 6 august 2020, ora 05:30
 • Joc 4: Edmonton Oilers vs Chicago Blackhawks
 • Joc 5: Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers

Playoff NHL: Nashville Predators vs Arizona Coyotes

Play-ofof: Nashville Predators vs Arizona Coyotes

Nashville Predators vs Arizona Coyotes/ sursa facebook

Nashville Predators

Mi-a plăcut parcursul echipei cât timp s-a jucat sezonul regulat. Era din nou în formă, ultimele trei meciuri oficiale le-a câștigat și drept urmare a urcat pe locul 6 în Conferința de Vest și pe 4 în Divizia Centrală. A reușit să obțină 35 de victorii, șapte dintre ele după prelungiri sau penalty-uri, dar a suferit și 34 de înfrângeri, opt la penalty-uri sau după prelungiri.

Atacă fazele superioare cu Matt Duchene, omul cel mai bine plătit din club, cu un salari anual de zece milioane de dolari. Ryan Johansen are și el opt milioane pe an, iar Ryan Ellis 7,7 milioane de dolari.

Nu e străină de jocurile din Stanley Cup, chiar recent a jucat și pierdut finala. În 2017 evolua pentru prima dată cu trofeul suprem din NHL pe masă, și după un sezon fantastic a pierdut cu 2-4 în fața lui Pittsburgh Penguins.

Arizona Coyotes

Nu este un nume care să spună foarte multe când vine vorba despre peformanșțe în NHL. Așa cum am menționat anterior, este o modă să ai echipe în diferite regiuni ale Americii de Nord.  Ea nu are nici măcar o finală la activ, iar din 21 de sezoane a participat de opt ori în playoff.

Are salarii bune, cei mai bine plătiți jucători ai săi câștigă cel puțin cinci milioane de dolari. Oliver Ekman-Larsson este omul care primește cei mai mulți bani per sezon, respectiv opt milioane de dolari, fiind urmat de Philip Kessel, cu șapte milioane de dolari și Alex Goligoski, cu 5,8 milioane de dolari.

Cu aceștia pe bancă, Arizona a fost cea de-a 11-a în Conferința de Vest, cu 33 de victorii și 37 de înfrângeri. Datorită acestui bilanț a fost pe locul 5 în Divizia Pacific.

 • Joc 1: Arizona Coyotes vs Nashville Predators, 2 august 2020, ora 21:00
 • Joc 2: Arizona Coyotes vs Nashville Predators, 4 august 2020, ora 21:30
 • Joc 3: Nashville Predators vs Arizona Coyotes, 5 august 2020, ora 21:30
 • Joc 4: Nashville Predators vs Arizona Coyotes
 • Joc 5: Arizona Coyotes vs Nashville Predators

Playoff NHL: Vancouver Canucks vs Minnesota Wild

Minnesota Wild

Două meciuri in șase a câștigat Wild în luna martie, atunci când s-a întrerupt defintiv campionatul, dar au fost suficiente să se califice în playoff. A făcut-o de pe locul 10 din Conferința de Vest, cu 35 de victorii și 34 de înfrângeri. În schimb, în Divizia Centrală a fost cea de-a șasea clasată.

Este pentru cea de-a noua oară când se califică în playoff-ul competiției, dar niciodată nu a reușit să ajungă în finala Stanley Cup. Puține sunt echipele care nu au reușit această peformanță, iar în 17 sezoane nu a reușit acest lucru, deși are un titlu de Divizie la activ.

Speră să facă o figură frumoasă acum, cu jucători precum Zach Parise și Ryan Suter, amândoi plătiți cu nouă milioane de dolari pe an. Ei sunt urmați în clasamentul celor mai mari salarii din 2019/20 de Mathew Dumba, cu 7,4 milioane de dolari.

Vancouver Canucks

Are salarii mici, cei mai bine plătiți oameni din lot sunt Alexander Edler și Tyler Myers, amândoi cu șapte milioane de dolari. J. T Miller vine și el tare din urmă, cu șașse milioane primiți în fiecare sezon competițional.

Acești jucători au ajutat-o pe Vancouver să termine pe locul 7 în Conferinta de Vest și pe locul al treilea în Divizia Pacific. A avut 36 de victorii și 33 de înfrângeri, iar în fața ei, în Divizie, au fost Vegas Golden Knights și Edmonton Oilers.

Face parte din echipele care au luat parte la cel puțin o finală de Stanley Cup în istorie. Ea a jucat de trei ori în ultimul act, în 1982, 1994 și 2011, dar a fost ghinionistă. De fiecare dată când a ajuns acolo, a fost învinsă de câtre echipa venită din Conferința de Est.

 • Joc 1: Minnesota Wild vs Vancouver Canucks, 3 august 2020, ora 05:30
 • Joc 2: Minnesota Wild vs Vancouver Canucks, 5 august 2020, ora 05:45
 • Joc 3: Vancouver Canucks vs Minnesota Wild, 6 august 2020, ora 23:00
 • Joc 4: Vancouver Canucks vs Minnesota Wild
 • Joc 5: Minnesota Wild vs Vancouver Canucks

Playoff NHL: Calgary Flames vs Winnipeg Jets

Calgary Flames

Țineți minte jucătorii Matthew Tkachuk, Johhny Gaudreau și Mark Giordano, oamenii cei mai bine plătiți din lotul lui Calgary. Primul încasează șapte milioane de dolari pe sezon, iar următorii a câte 6.75 milioane de dolari.

Americanul Tkachuk este omul care a participat la cele mai multe goluri înscrise de către echipa lui, respectiv 61. 23 au fost înscrise de către el, iar la 38 a pasat decisiv pentru colegii săi. În clasamentul Conferinței de Vest a fost pe locul 8, cu 36 de victorii și 34 e înfrângeri. În Divizia Pacific a fost abia pe locul 4.

Nu are de ce să aibă emoții, echipa a mai evoluat de alte trei ori în finala Stanley Cup. Acolo a reușit să triumfe o singură dată, în anul 1989. Ultima sa finală de Stanley Cup a avut loc în 2004, atunci când a și pierdut, la fel cum s-a întâmplat și în 1986.

Winnipeg Jets

Înainte să se intrerupă sezonul și ulterior să se încheie, Jets trecea printr-o perioadă foarte bună. Avea patru victorii consecutive, de fiecare dată cu cel puțin trei goluri înscrise. Printre acele jocuri a învins echipe bune, precum Edmonton Oilers și Vegas Golden Knights. Locul 9 în Vest și 5 în Divizia Centrală, cu 37 de victorii și 36 de înfrângeri.

Cele mai mari așteptări sunt de la Blake Wheeler, omul care la cei 33 de ani săi primește zece milioane de dolari pe an. Este urmat de către Kyle Connor, americanul încasând 7,5 milioane de dolari și de Patrik Laine, cu șase milioane de dolari, la fel cum încasează și Connor Hellebuyck.

Are 17 sezoane la activ, iar în 11 dintre ele a participat în playoff. Însă, niciodată nu a reușit să joace vreo finală de Stanley Cup. Nici măcar nu a reușit să cucerească titlul în Divizie.

 • Joc 1: Winnipeg Jets vs Calgary Flames, 2 august 2020, ora 05:30
 • Joc 2: Winnipeg Jets vs Calgary Flames, 3 august 2020, ora 21:30
 • Joc 3: Calgary Flames vs Winnipeg Jets, 5 august 2020, ora 01:45
 • Joc 4: Calgary Flames vs Winnipeg Jets
 • Joc 5: Winnipeg Jets vs Calgary Flames

CITESTE SI

More in Alegerea editorului