Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Ponturi All Star Game NBA 2021

Ponturi All Star Game NBA 2021

Ponturi All Star Game NBA 2021 ( 08.03.2020, 03:00 )

” State Farm Arena ” din Atalanta este gazda celui mai spectaculos eveniment baschetbalistic al anului de pe planeta. Astfel, ” Team Lebron ” si ” Team Durant ” vor incerca sa castige acest duel in conditii speciale, in conditii de pandemie.

Cine transmite All Star Game NBA 2021 in Romania ?
Meciul va fi transmis in Romania de catre Telekom Sport

Reguli speciale pentru eveniment

In primul rand, inainte sa pariem pe marele eveniment, trebuie sa cunoastem regulile. Vorbim de un duel special cu reguli speciale. Astfel, jocul se va desfasura pe perioada a 4 sferturi a cate 12 minute. Echipa castigatoare a fiecarui sfert va castiga 100000 $ pentru o anumita fundatie si scopurile vor fi date spre acea cauza.

Totusi, regulile speciale incep din sfertul 4. Pentru a-l comemora pe Kobe Bryant, NBA-ul a bagat o regula speciala numita ” Target Score „.

Cum functioneaza Target Score-ul in sfertul 4 si cum afecteaza eventualele pariuri ?

Va voi da un exemplu concret. In 2020, Team Giannis a inscris 133 de puncte in primele 3 sferturi : 41, 51 si 41. De partea cealalta, Team LeBron a inscris 124 de puncte in primele 3 acte : 53, 30 si 41. Dupa 3 sferturi, Team Giannis conducea cu 133-124.

Pentru a-l omagia pe Kobe Bryant, Target Score-ul a fost setat la 157 de puncte. ( 133 + 24 ). Un aspect foarte important de mentionat este ca ” game clock ” va fi dezactivat in sfertul 4.

  • Team Giannis avea nevoie de 24 de puncte in ultimul sfert inainte ca Team LeBron sa inscrie 33
  • Team LeBron avea nevoie de 33 de puncte inainte ca Team Giannis sa inscrie 24.

Cum arata echipele pentru All Star Game ?

                                                       Team LeBron

Ponturi All Star Game NBA 2021

Ponturi All Star Game NBA 2021 – Cum arata selectiile lui LeBron pentru ASG 2021

VS

Ponturi All Star Game NBA 2021

Ponturi All Star Game NBA 2021 – Team Durant porneste cu a doua sansa dupa vot

Personal, o vad pe Team LeBron favorita destul de clar. In primul rand, Kevin Durant nu va juca. In locului lui KD, locul de titular este luat de Jason Tatum de la Celtics.

Mi se pare ca Team LeBron are un prim 5 de vis. Giannis, Curry, Doncic, LeBron, Jokic ? Ei bine, marele meu regret este ca nu pot sa ii vad pe cei 5 jucand impreuna decat in acest meci.

Ce pariem in All Star Game 2021 ?

Cu siguranta vom avea spectacol in primele 3 sferturi, la fel ca in 2020. Marea mea surpriza, in ultimii ani, de cand s-a renuntat la conceptul Est vs Vest, a fost faptul ca in sfertul 4 am avut in sfarsit parte de aparare intensa. Da, vreau sa vad si acest lucru intr-un ASG. Prefer sa vad spectacol baschetbalistic in primele 3 sferturi iar mai apoi, pe final, sa vad cei mai buni baschetbalisti din lume jucand pentru fiecare minge.

Daca vrei sa vezi intreg procesul de vot, ai in link-ul urmator toate detaliile :

Apoi, vorbim si de banca celor 2 echipe. Da, e bine sa ai jucatori precum Davis, Harden sau Zion care vin de pe banca. Totusi, mix-ul pe care Team LeBron il are mi se pare mai intens, mai solid ca si teamwork, esential in sfertul 4 cand se va juca ” pe bune ”.

Team LeBron este pick-ul meu pentru aceasta intalnire. Cota este de 1.60, la Betano.

Stiai ca la Betano gasesti cea mai buna oferta pe baschet si beneficiezi de un SUPER BONUS la prima ta depunere ? Toate detaliile aici.

 

CITESTE SI

More in Alegerea editorului