Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Ponturi Globurile de Aur – Value Bet la sectiunea Best Drama la seriale – 05.01.2020

Ponturi Globurile de Aur

Ponturi Globurile de Aur – Value Bet la sectiunea Best Drama la seriale – 05.01.2020

Ponturi Globurile de Aur – In Beverly Hills va fi mare valva in noaptea aceasta. Se gazduieste cea de-a 77-a editie a Globurilor de Aur. Avem multi favoriti in foarte multe categorii, insa in articolul de astazi, mizam pe un “late arrival”, ce a facut furori in ultimele saptamani.

Golden Globes se vor desfasura in noaptea aceasta, incepand cu ora 3:00.

Ponturi Globurile de Aur

Succession – cel mai bun serial de televiziune (Drama)

  • Nu sunt cel mai mare expert in lumea aceasta mondena, a filmelor si serialelor. Totusi, pot intelege/citi trenduri si vedea schimbari drastice. Betano baga in continuare la “inaintare” serialul “The Crown”, pentru ca lumea iubeste sa parieze pe favoriti la cote mari pe acest gen de evenimente (de regula aplica “mizeria” asta de manevra cand vine vorba de concursuri de genul).
  • Acest lucru mentionat mai sus ma impinge si mai tare sa consider acest pariu un Value Bet! La Unibet, cota este de 2.00, la Betfair, “Succession” a devenit deja favorita cu 1.75, iar in Statele Unite ale Americii, de la 3.50, cota momentan a scazut la 1.25 in Las Vegas!! 
  • Va sugerez sa va grabiti, caci este posibil ca si cei de la Betano sa scada cota pentru acest pariu.
Update: Cota la Betano deja a scazut la 1.60 si este blocata momentan. La Unibet inca o gasiti la 2.00. Daca inca nu ai cont la UNIBET, poti deschide unul acum cu bonus pana la 300 RON!
Multa bafta si pariati responsabil, iar acest articol gasiti toate nominalizarile si cotele pentru Globurile de Aur 2020.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului