Connect with us

Alegerea editorului

Premier League 2020/21: cote la pariuri, program, când începe

Premier League 2020/21

Premier League 2020/21: cote la pariuri, program, când începe

Sezonul actual încă nu s-a terminat, dar forul englez a luat deja hotărârea de a planifica programul pentru ediția următoare. Mai mult decât atât, agențiile de pariuri au afișat deja cotele pentru următoarea campioană a Angliei.

O să fie un sezon foarte interesant privind din mai multe puncte de vedere. Unul dintre ele este acela că Manchester City încă nu știe dacă poate scăpa de suspendarea primită din partea UEFA sau nu. City a fost suspendată pentru încălcarea regulamentului în perioada 2012-2016. Aceasta spune că nu are drept de participare în Liga Campionilor pentru următorii doi ani. Apelul la TAS nu înseamnă că scapă de pedeapsă. Conform Eurosport Manchester City are mici șanse să scape de suspendare, având în vedere că nu se încadrează la cazuri speciale.

Dacă această suspendare se va menține sau se va reduce la cel puțin un an, atunci principalul obiectiv va fi să cucerească titlul. Automat numărul de meciuri jucate o să fie mai mic și până la 10 meciuri, ceea ce contează enorm. Sunt echipe în Anglia care joacă foarte multe meciuri într-un sezon, iar City este una dintre ele. Ea este abonată la campionat, Cupa Ligii și Cupa Angliei.

Manchester City » Liverpool, un nou duel fierbinte

„Nu așteptâm o pauză lungă între sezoane, ceea ce anunță o perioadă interesantă pentru noi. Niciodată nu am avut nouă săptămâni fără fotbal în viața noastră”, spunea Jurgen Klopp cu gândul la viitorul sezon, citat de cei de la the18.

Liverpool a reușit să obțină primul ei titlu după o pauză de 30 de ani. Practic, este primul titlu pe care formația de pe Anfield îl obține în era fotbalului modern. Jurgen Klopp a stat la baza acestei performanțe cu adevărat notabile dacă ținem cont că echipa nu a perfectat vreun transfer notabil în perioada de mercato.

Premier League 2020/21: cote la pariuri

La fel văd și bookmakerii lupta pentru titlu. Manchester City are o cotă mai bună pentru a obține al treilea său titlu din ultimii patru ani. 2.10 oferă Betano pentru un nou triumf al cetățenilor, iar Liverpool este ne aduce un venit de 2.25 ori mai mare ca miza.

PARIAZĂ PE CAMPIOANA PREMIER LEAGUE 2020/21

Când începe Premier League 2020/21

Sezonul nou de Premier League este programat să aibă loc în perioada 11 septembrie 2020 și se va termina pe 16 mai 2021. Timp de mai bine de aproape nouă luni se va juca fotbal în fiecare săptămână. Inițial, sezonul în Premier League era programat să înceapă în cea de-a doua săptămână a lunii august. Cel mai probabil vor exista una sau două etape în plus față de cum erau programate inițiale.

Ediția 2020/21 de Premier League este cea de-a 29-a de când poartă această denumire, respectiv din 1992. Liverpool trebuie să își apere titlul de campioana și va face acest lucru în fața unei Manchester City dornice de râzbunare.  De asemenea, se menține și sistemul Video Assistant Referee (VAR). Este pentru al doilea sezon la rând când acest sistem va fi prezent în meciurile din fotbalul englez.

Totodată, o să fie și al doilea sezon consevutiv în care va exista o mică pauză la mijlocul lunii februarie 2021, așa cum s-a întâmplat și în sezon anterior. Nu se intrerupe de tot, așa cum se întâmplă în alte campionate, ci se vor juca cinci meciuri pe weekend preț de câteva săptămâni.

Program complet Premier League sezonul 2020/21

*etapele noului sezon urmează să fie anunțate în următoarele săptămâni. Revenim cu un update imediat cum știm aceste informații.

Cine transmite Premier League

În continuare, precum și în sezon anterior, Eurosport România deține drepturile exclusive pentru transmiterea meciurilor din Premier League. Înțelegerea a fost făcută pentru o perioadă de trei ani, respectiv 2019-2022.

Vestea bună este că Unibet TV ar putea transmite meciuri din ediția 2020/21 de Premier League. Revenim cu amănunte când este anunțat oficial acest lucru.

More in Alegerea editorului