Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Premier League: Cele mai urmarite echipe pe Instagram

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

Premier League: Cele mai urmarite echipe pe Instagram

Echipele din Anglia si-au castigat adepti in intreaga lume. Exista academii si fan cluburi pe tot mapamondul, iar lucrurile acestea se vad si pe retelele de socializare. De data aceasta ne oprim asupra conturilor de pe Instagram, al celor mai bune echipe din Premier League.

United si Liverpool, cele mai urmarite pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai importante retele de socializare si care este intr-o continua dezvoltare. Conform specialistilor pare ca a inceput sa castige tot mai mult lupta cu FaceBook, lucru care se vede aproape peste tot. Din nou aici Manchester United le-a luat aici fata echipelor fanion din fotbalul de prima liga din Anglia. Diavolii rosii au peste 34 milioane de urmaritori pe Instagram.

Premier League Instagram – sursa facebook

Manchester United este si cea mai titrata echipa din fotbalul englez. Ea are cele mai multe titluri de campioana, cu 20 astfel de trofee. Este urmata foarte aproape de Liverpool, 18 trofee are si echipa antrenata de Jurgen Klopp. 19 va face cand primeste titlul de campioana pentru sezonul 2019/20.

Messi si Ronaldo, cei mai urmariti atleti

Blaugrana se apropie incet si sigur de 100 milioane de urmaritori pe contul de Instagram. Gruparea catalana are in acest moment 85,1 milioane de urmaritori, aproape jumatate din numarul celor care il urmaresc pe Lionel Messi. Starul argentinian a strans peste 147 de milioane de oameni.

In schimb, Cristiano Ronaldo l-a surclasat in acest top pe rivalul sau. Portughezul, actual la juventus Torino are 212 milioane de urmaritori. El este cel mai urmarit atlet pe aceasta retea de socializare, urmat de Messi, Neymar si David Beckham.

Si noi avem cont pe Instagram « https://www.instagram.com/gntsportsofficial/# si am aprecia daca ne vei da follow.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului