Connect with us

Alegerea editorului

Prezentare generala – Stoica Brothers Fight Academy vs Urban Legend | 6 mai 2023

Prezentare generala – Stoica Brothers Fight Academy vs Urban Legend | 6 mai 2023

sursa foto: urban legend facebook

Scoica Land din Mamaia nord va gazdui una dintre cele mai atractive gale din kick boxul romanesc. Este vorba despre confruntarea dintre Stoica Brothers Fight Academy vs Urban Legend. Pe 6 mai, 6 sportivi de la Stoica Brothers Fight Academy se vor lupta cu 6 sportivi de la Urban Legend, într-o confruntare memorabilă.

Tradiția promotiei constantene de sporturi de contact Urban Legend continua, orasul de la malul mării gazduind in ziua de duminica gala cu numărul 15. Spectactorii pot cumpara in continuare bilete, iar pretul lor este unul accesibil, 50 ron pret standard sau 100 RON VIP sau pot vedea gala in sistem pay-per-view pe site-ul urbanlegend.ro.

Dupa cum se observa si pe afisul de mai jos toate luptele se vor disputa pe reguli de kick box, 3×3 runde. Interesant este ca avem lupte pe fiecare categorie, insa cu siguranta lupta de la 95+ kg o sa fie de-a dreptul incendiara. Pe langa sportivii consacrati, gala va aduce în ring tineri talentați, care pot fi viitoarele vedete din sporturile de contact. Se anunta o gala cu scantei pentru ca avem in prim-plan luptatori foarte bine pregatiti si gata sa dea totul pentru a obtine victoria. Putin mai jos o sa gasiti si ce spune promoterul galei ce se va tine pe 6 mai 2023, de la ora 19:00.

Ce asteptari aveti de la aceasta gala, avand in vedere ca vom vedea la treaba sportivi de calitate si cu experienta?

Îmi doresc foarte mult sa creștem nivel acestui sport ,iar prin colaborarea cu Stoica Brothers cred ca vom ridica ștacheta la ‘următorul nivel’. Opinia mea si sper ca si a celor de la Stoica Brothers este ca principalul câștigător este kickboxing-ul din România.

De asemenea, aceasta ediție poate fi văzută in sistem pay-per-view (6 euro) pe site-ul nostru oficial urbanlegend.ro, iar la o săptămâna va fi redifuzata pe canalul de YouTube – UrbanLegend. – a declarat pentru site-ul nostru Isop Mihai Teodor

  • Claudiu Brilă (60 kg) vs Handrea Daniel ( 60 kg)
  • Serghei Zanosiev (70 kg) Soare Florin ( 70 kg)
  • Andrei Niță (80 kg) vs Alex Popescu ( 80 kg)
  • Luca Dinu (85 kg) vs Celebi Stefan ( 85 kg)
  • Daniel Manole (90 kg) vs Gavril Laurentiu ( 90kg)
  • Cosmin Bucoveanu (+95 kg) vs Silviu Streinu ( 95+ kg)

Cine castiga lupta greilor?

In main-event la categorie 95+ kg se vor infrunta Cosmin Bucoveanu, luptator ce nu a reusit sa se califice in piramida DFS, dar care a declarat ca este mai motivat ca niciodata sa obtina victoria si Silviu “The Street Fighter“ Streinu, luptatorul ce a reusit performante deosebite in galele Urban Legend. Cu siguranta pentru cel din urma acest meci reprezinta o provocare foarte mare, iar o victorie cu siguranta o sa il aduca la urmatorul nivel.

In cadrul galei Stoica Fight Academy vs Urban Legend, Silviu „The Street Fighter” Streinu vrea sa isi imbunatateasca rata de KO, avand pana in prezent o medie de 80%. Acesta a luptat la nivelul pro in aproximativ 20 de lupte si de 5 ori a urcat in ringul acestei promotii. De mentionat ca aceasta este in continuare campionul Urban Legend la categoria 95+ kg pe MMA Strike si ca este unul dintre sportivi ce a reprezentat Constanta in mai multe confruntari in de-a lungul timpului.

Cosmin Bucoveanu este un sportiv cu un istoric interesant, este un luptător adevărat și are respectul meu. Pentru mine seara de 6 mai nu este nimic mai mult decât un test al pregătirii mele, ma simt increzator și ca de fiecare data îmi iau oponenții in serios, nu cred in cuvântul “adversari“ întrucât lupta o duc eu cu mine in sala și pe pista de alergat. Pregătirea am început-o acum o luna când am și acceptat meciul si l-am perceput ca pe o provocare interesantă. Fiți cu ochii pe noi pentru ca se anunța un show incendiar! – a declarat Silviu Streinu in exclusivitate pentru site-ul GnTTips.ro

More in Alegerea editorului