Connect with us

Alegerea editorului

Rezultate Gala RXF 43 – OG Eastbull il invinge pe John Baiat Bun

sursa foto: rxf.ro

Rezultate Gala RXF 43 – OG Eastbull il invinge pe John Baiat Bun

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din Romania atunci cand vine vorba despre sportul de contact. Dupa cum bine stiti, aseara a avut loc gala RXF 43, acolo unde am avut parte de cateva lupte incendiare.

Putem spune ca dupa tot ce s-a intamplat in ultima perioada, cei de la RXF au reusit efectiv sa revolutioneze sportul de contact de la noi prin strategia implementata si sa ofere un show senzational. 

Totul s-a întâmpla în RXF 43, a doua gala transmisa exclusiv în sistem pay-per-view pe site-ul rfx.ro Desigur, a existat si public fizic in seara galei, astfel ca totul a fost mult mai spectaculos. Am vazut foarte multe rasturnari de situatie in luptele de aseara si cu siguranta publicul prezent a apreciat efortul depus de catre sportivi.

Castigatorii din gala RXF 43!

Cel mai tare organizator de gale de MMA din Romania a reusit si de aceasta sa puna in fata in fata niste personaje extrem de orgolioase. Luptele nu au fost deloc usoare si cu siguranta a existat foarte multe tensiune dupa ultimele conferinte de presa. Putin mai jos o sa gasiti toate rezultatele din gala de aseara ce a fost urmarita de mii de oameni.

  • Bogdan Mocanu vs Darian Vicenzo – Castigator Bogdan Mocanu
  • OG Eastbull vs John Baiat Bun – Castigator OG Eastbull
  • Raul Dan vs George Zanoaga – Castigator George Zanoaga
  • Tatiana Dedu vs Ailenei Ruxandra – Castigatoare Ailenei Ruxandra
  • Alexandru Bobicioiu vs Ovidiu Neveu – Castigator Ovidiu Neveu
  • Mihai Aftanase vs Fachiru din Peris – Castigator Fachiru
  • Roxana Tutu vs Kinga Queen – Castigatoare Kinga Queen

sursa video: RXF Youtube

Bilete castigatoare dupa RXF 43

Fanii nu au stat deloc degeaba si au profitat de oferta pregatita de Las Vegas. Acestia au avut un pachet de bonusare foarte interesant pe care il poti accesa si tu chiar in acest moment. Pana la 900 RON pentru ca pariorii sa joace pe favoritii lor. Putin mai jos o sa gasiti cateva bilete castigatoare si o sa observati ca gala RXF nu este doar despre lupta, ci este vorba si de a reusi sa faci profit. Daca urmareai foarte putin conferintele de presa si antrenamentele celor implicati iti puteai face rapid o parere si cu siguranta pronosticurile iti puteau aducea foarte multi bani.


More in Alegerea editorului