Connect with us

Alegerea editorului

Rico Verhoeven vs Badr Hari: Revansa

Luna decembrie se incheie cu un adevarat regal in sporturile de contact, Rico Verhoeven il va infrunta pe Badr Hari, in cadrul galei “Collision 2”. Duelul va fi main eventul galei programate sa se dispute pe 21 decembrie 2019, pe GelreDome din Arnhem. Meciul este programat sa inceapa in jurul orei 23:00.

sursa foto: glorykickboxing

Collision 2, asa cum este denumita gala unde vor lupta Rico Verhoeven si Badr Hari, va mai avea alte sase meciuri. Astfel, pe langa meciul vedeta, Almeida vs Wisse, Plazibat vs Wilnis, Glunder vs Juraya, Duut vs Machado, Bayrak vs Pereira sau Zouggary vs Ten Pow vor putea fi urmarite.

Cei doi au sustinut o conferinta de presa interesanta, unde s-au intepat reciproc. Momentele tensionate nu au lipsit si va voi reda mai jos doua dintre replicile pe care cei doi si le-au spus.

O sa intru in ring si voi da ce am mai bun, iar la final Badr Hari fie va abandona din nou, fie o sa fie invins inainte de final, asta o sa se intample pe 21 decembrie.

Badr Hari a replicat si el pe masura: Am asteptat momentul acesta al conferintei de presa, dar din partea mea poate sa se duca naiba, pentru ca il voi invinge.

Rico Verhoeven, campionul en-titre in Glory (categoria supergrea)

Olandez la origine, Rico Verhoeven a ajuns sa fie cel mai bine vazut luptator din sportul de contact. Ajuns la 30 de ani, acesta are in palmares cateva victorii importante, o parte dintre ele si in fata unor luptatori romani. Daniel Ghita a fost invins de doua ori de acesta, Peter Aerts fiind si el un nume greu trecut pe lista de invinsi a lui Verhoeven. 55 de victorii (16 K.O) si 10 infrangeri, acesta este bilantul lui Verhoeven ca sportiv profesionist, el fiind campionul en-titre in Glory, la categorie supergrea.

Ultimele meciuri ale lui Rico Verhoeven:

  • 29/09/2018, Glory 59: vs Guto Inocente, a castigat prin decizia unanima
  • 02/06/2018. Glory 54: vs Mladen Brestovac, a castigat prin decizia unanima
  • 09/12/2017, Glory 49: vs Jamal Ben Saddik, a castigat prin knock-out tehnic

Totusi, nu s-a lasat cu una sau cu doua, el reusind sa ramana neinvins in ultimii patru ani si jumatate. De sapte ani nu a mai pierdut in Glory, acolo unde este campionul en-titre. In tot acest timp mai are o lupta cu Badr Hari. Sportiv pe care l-a invins la Glory 35, in urma cu trei ani. Marocanul a rezistat atunci o repriza si jumatate, asta pentru ca s-a accidentat la bratul drept.

Badr Hari, copilul teribil al sporturilor de contact

Badr Hari a fost unul dintre sportivii care nu a stiut cum sa gestioneze faima. In plina acensiune, acesta a scos chiar si o melodie hip-hop, intitulata „Campionul”. Un an mai tarziu avea sa fie acuzat ca l-a batut pe un patron al unei echipe de fotbal si condamnat la inchisoare. Doi ani a fost sentinta judecatorilor, dintre are un an si jumatate a executat si pus sa plateasca victimei 45.000 euro.

Avand de doua ori mai multe lupte la activ decat adversarul sau, Badr Hari a reusit sa obtina 106 victorii (92 k.o), iar in 13 meciuri a fost invins. El a fost descalificat in doua randuri. in 2008 vs Remy Bonjasky si in 2010, cand il intalnea Hesdy Gerges. De fiecare data pentru lovituri ilegale acordate adversarilor.

Ultimele lupte ale lui Badr Hari:

  • 03/03/2018, Glory 51, vs Hesdy Gerges, egalitate
  • 10/12/2016, Glory Collision, vs Rico Verhoeven, infrangere (accidentare)
  • 22/08/2015: vs Ismael Londt, Akhmat Fight Show, victorie prin k.o

Rico Verhoeven vs Badr Hari: Cote la pariuri

Agentiile de pariuri il vad pe Rico Verhoeven din nou favorit in fata lui Badr Hari. Olandezul are o cota de 1.75 conform ofertei agentiei de pariuri online Betano, in timp ce marocanul primeste 2.00.

Rico Verhoeven vs Badr Hari Revansa

Fa-ti cont si pariaza pe Rico Verhoeven vs Badr Hari la agentia de pariuri Betano

CITESTE SI

More in Alegerea editorului