Connect with us

Alegerea editorului

Schimbari majore la ING pentru jocurile de noroc

Schimbari majore la ING pentru jocurile de noroc

Schimbari majore la ING pentru jocurile de noroc

Pariurile online au cunoscut o ascensiune continua in ultimii ani. Din ce in ce mai multi pariori aleg domeniul online in detrimentul celui offline. Bonusurile operatorilor sunt foarte atractive, iar pariurile live pot aduce un profit considerabil. Tocmai de aceea, este o intreaga discutie despre comisioanele bancilor din Romania in ceea ce priveste industria jocurilor de noroc.

Se pare ca ING – una din cele mai populare banci de pe teritoriul tarii noastre – a venit cu modificari majore in aceasta sfera. Ei bine, aceste schimbari nu sunt pe placul pariorilor si vom vedea imediat de ce.

Schimbari majore la ING pentru jocurile de noroc

Clientii activi ai ING au primit zilele acestea un e-mail in care au fost informati cu privire la noile modificari. Cea care ne intereseaza pe noi cea mai mult este urmatoarea:

Ce parere ai despre noile comisioane?

Incepand cu data de 25 Mai 2021, comisionul aplicat de ING pentru tranzactii este urmatorul:

  • 3.9 RON + 1.9% din suma tranzactionata (in cazul conturilor in RON)
  • 0.8 EURO + 1.9% din suma tranzactionata (in cazul conturilor in EURO)

Pariurile, jocurile de noroc, cele de casino si biletele la loterie intra in aceasta reglementare. Decizia este una deranjanta pentru pariori, care sunt practic delimitati fata de restul domeniilor. De asemenea comisionul a crescut considerabil si nu exista argumente care sa motiveze aceasta decizie.

Industria jocurilor de noroc este una perfect legala, reglementata la toate normele. In aceste conditii se poate vorbi chiar de o discriminare fata de o ramura economica a Romaniei ce aduce milioane de lei anual bugetului.

ING considera industria jocurilor de noroc drept una la limita legii, fiind implicat uneori si subiectul spalarii de bani. TOTAL GRESIT! Gamblingul din Romania este unul care a respecta toate normele aflate in vigoare si afiseaza o transparenta completa.

TOP CASE DE PARIURI RECOMANDATE DE GNT

Cine este ING?

ING reprezinta un grup bancar de pe teritoriul Olandei. In acest moment banca actioneaza la nivel global, avand peste 50 de milioane de clienti in Europa, America de Nord, America Latina, Asia sau Australia. Compania a luat viata in 1994 si a crescut considerabil in ultimele doua decenii.

ING reprezinta prima banca internationala ce le-a oferit romanilor servicii dupa anii 90. In ultima vreme insa, au existat din ce in ce mai multe semne de intrebare din partea clientilor.

Daca ai gasit informatii utile in articolul “Schimbari majore la ING pentru jocurile de noroc”, nu uita sa il distribui unui prieten parior. Tu ce parere ai cu privire la aceste reglementari?

CITESTE SI

More in Alegerea editorului