Connect with us

Alegerea editorului

Se inchid agentiile de pariuri si cazionurile din Bucuresti

Se inchid agentiile de pariuri

Se inchid agentiile de pariuri si cazionurile din Bucuresti

De ceea ce ne temeam, iata ca s-a adeverit. Redactia GNT vorbea acum doua saptamani despre posibilitatea inchiderii agentiilor de pariuri din tara si despre noile restrictii. Rata de infectare cu Coronavirus a crescut in capitala Romaniei, fapt pentru care autoritarile au declansat Scenariul Rosu.

Se inchid agentiile de pariuri si cazionurile din Bucuresti

Ce inseamna acest scenariu rosu? Ei bine, scolile, restaurantele, cafenelele sau cinematografele vor fi inchise. Printre activitatile ce se stopeaza, se numara si industria jocurilor de noroc. Astfel, cu masurile ce vor intra in vigoare pe 20 Octombrie (ora 00:00), agentiile de pariuri stradale si cazinourile vor fi inchise! Aceste masuri vor fi valabile o perioada limitata de timp, urmand ca in saptamanile ce urmeaza Guvernul sa ia noi decizii.

De asemenea, pentru toti cetatenii din capitala, mastile vor deveni obligatorii chiar si in spatiile deschise. In aceste conditii, pariorii se pot reorienta catre online, acolo unde ofertele sunt excelente. Echipa GNT a realizat o lista cu cei mai buni operatori online licentiati in Romania:

GNT va continua munca la fel ca si pana in acest moment, iar zilnic regasiti pe site cele mai bune ponturi la pariuri. Dupa cum v-am obisnuit (chiar si in primavara – atunci cand oferta a fost una modesta), nu vor lipsi avancronicile, biletele si articolele informative zilnice.

Citeste si…

Pariuri Champions League 2020/2021

CITESTE SI

More in Alegerea editorului