Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

SuperPariuri de weekend – 10.04.2022

SuperPariuri de weekend - 10.04.2022 sursa foto: Daily Sabah

SuperPariuri de weekend – 10.04.2022

Continuam proiectul de SuperPariuri oferite de Superbet si in acest weekend, avand un bilant de: 7W – 4L. Pentru astazi am selectat 4 evenimente din Anglia, Franta, Romania si Turcia.

  • Duelul pentru Premier League nu a fost niciodata mai aprig ca acum. City si Liverpool sunt despartite de doar 1 punct, cu 8 etape inainte de finalul sezonului. Se intalnesc echipele cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare din Premier League la momentul actual. City a tot facut pasi gresiti, iar Liverpool a fost fara de greseala in ultimele 5 meciuri. Ne asteptam la un meci spectaculos din partea celor doua echipe.
  • Strasbourg, desi are o lista lunga de indisponibili, se mentine pe un loc 4, la o mica distanta de Marseille. In ultimele 5 meciuri au avut 2 victorii si 3 egaluri, insa in ultimele meciuri contra Lyon, nu au gasit victoria. Lyon, de partea cealalta, se afla pe un modest loc 9 si nici forma nu ii recomanda in acest moment.
  • Cu un rezultat pozitiv azi, Univ. Craiova poate spera la locul 2 la final de play-off si va influenta direct lupta pentru titlu. Acolo, CFR Cluj conduce cu 8 puncte in fata celor de la Fcsb si se pot aseza ceva mai comfortabil in fotoliul de lider.
  • Derbyul Intercontinental dintre Fenerbahce si Galatasaray promite spectacol total in aceasta seara. Fenerbahce inca spera la un loc ce ii va trimite in UEFA Champions League. Galatasaray, de cealalta parte, se afla pe locul 13 dupa un sezon foarte slab si nu mai au sperante foarte mari pentru un sezon in Europa.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului