Connect with us

Alegerea editorului

Tenismen celebru testat pozitiv cu COVID-19

Tenismen celebru testat pozitiv cu COVID-19

Tenisul parea sa fie primul sport care isi reia activitatea in mod normal, cu spectatori si la cel mai inalt nivel. In 2019, la initiativa lui Novak Djokovic, a luat nastere ” Adria Cup „. O competitie care se desfasoara in Serbia si Croatia avea sa puna din nou pe harta tenisului mondial nume mari.

Grigor Dimitrov – testat pozitiv cu COVID-19

Grigor Dimitrov este primul tenisman celebru testat pozitiv cu COVID-19. Acest lucru a fost facut public pe pagina sa oficiala de Instagram in care bulgarul a transmis urmatoarele : ” Salutari tuturor ! Vreau ca prin acest mesaj sa transmit public fanilor si prietenilor ca am fost testat pozitiv cu COVID-19. Vreau sa ma asigur ca toata lumea care a intrat in contact cu mine in ultimele zile sa fie testata si sa ia masurile de precautie necesare.  Imi pare nespus de rau pentru orice rau pe care as fi putut sa il provoc cuiva. Momentan sunt acasa si incerc sa ma recuperez. Va multumesc tuturor pentru suport. Aveti grija de voi si sa fiti sanatosi ! „

Grigor Dimitrov a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Tenismen celebru testat pozitiv cu COVID-19 – Grigor Dimitrov a fost depistat pozitiv

 

Au facut sarbii bine cand au deschis portile pentru spectatori ?

Faptul ca Steaua Rosie vs Partizan s-a jucat cu peste 25000 de suporteri in plina pandemie a uimit o lume intreaga. Totusi, Grigor Dimitrov a fost depistat pozitiv cu COVID-19 si acest lucru face doar sa puna multe semne de intrebare. A fost o decizie inteleapta?

Aceasta stire vine dupa ce un baschetbalist de la Partizan a fost la randu-i depistat cu acest virus. In tribune, atunci, au fost prezenti atat Novak Djokovic cat si superstarul lui Denver Nuggets, Nikola Jokic.

De vazut ce se va intampla in zilele viitoare. Pentru tenis, pentru binele sportului in general, speram ca acest caz sa fie unul izolat.

Vezi aici cele mai bune cote la tenis

Cine este Grigor Dimitrov?

Grigor Dimitrov este un jucator bulgar de tenis in varsta de 29 de ani. Asemanat de multe ori cu Roger Federer, datorita backhand-ului sau cu o mana, Grigor ocupa in prezent numarul 19 mondial. Cea mai inalta clasare a fost locul 3, in noiembrie, 2017.

Este semifinalist la 3 turnee de Grand Slam : Australian Open ( 2017 ),  Wimbledon ( 2014 ), US Open ( 2019 ).

Castigurile sale din tenis sunt estimate la putin peste 18 milioane de dolari.

Daca ti-a placut articolul nostru, nu uita sa ii dai un like si un share, ne ajuta mult !

More in Alegerea editorului