Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Alegerea editorului

Top 5 meciuri de goluri în weekend: pariază la 888Sport și primești 150 RON FreeBet!

Plasează biletul pe goluri cu un BONUS GRATUIT

Top 5 meciuri de goluri în weekend: pariază la 888Sport și primești 150 RON FreeBet!

Așa cum v-am obișnuit, la finalul fiecărei săptămâni o să aleg cele mai tari partide ale weekendului, în care spectacolul ar trebui să atingă cote înalte. Și de data aceasta am cinci recomandări, pentru o cotă totală de 9.00. Mă voi folosi de oferta agenției de pariuri online 888 Sport, care vine cu o promoție foarte interesantă.

Despre ce este vorba? Dacă nu ai cont la acest operator online și iți deschizi unul prin intermediul link-urilor din articol, poți să revendici foarte ușor un FreeBet de 150 RON, investind doar 50 RON. Așadar, ai o oportunitate foarte bună să scoți niste bani extra, cu care poți să joci pe meciurile din acest weekend.


  1. DESCHIDE LINK-UL PROMOȚIONAL si deschide un cont nou la 888 Sport.
  2. Efectueaza prima depunere (minim 50 RON) folosind codul 150FB.
  3. Plaseaza primul pariu (simplu sau multiplu) cu o miza de minim 50 RON.
  4. Cota minima acceptata este de 1.50.
  5. Dupa ce ai urmat pasii de mai sus, ti se va acorda un FreeBet de 150 RON.

Top 5 meciuri de goluri în weekend – vezi recomandările mele:

Avem o mulțime de meciuri în acest weekend din care am putea scoate un profit frumos. Noi ne-am oprit la un bilet cu cinci recomandări, într-o cotă totală de 11. Vezi mai jos toate propunerile:

• Newcastle United vs Arsenal: ambele marchează (cota 1.53)

Arsenal nu mai are voie să facă pași greșiți pentru a mai spera la titlu, așa că ne așteptăm să dea totul pentru victorie. Rămâne însă de văzut dacă se va putea impune, Newcastle fiind în mare formă, beneficiind și de avantajul propriului teren. Vorbim totuși de două dintre cele mai bune echipe din Anglia, așa că mă aștept să ne ofere un duel pe cinste.

• Lens vs Marseille: ambele marchează (cota 1.65)

Acest duel este extrem de important pentru ambele formații. Cu un succes, Marseille își poate asigura în mare parte calificarea în grupele Champions League. De partea cealaltă, Lens este obligată să se impună pentru a urca pe locul secund. Așadar, am toate motivele să cred că acestea ne vor oferi spectacol, astfel că un pariu pe „ambele marchează” pare plauzibil.

• Borussia Dortmund vs Wolfsburg: gazdele marchează peste 1,5 goluri (1.44)

Dortmund este fără greșeală pe teren propriu în 2023, câștigând toate cele opt partide disputate acasă. Mă aștept să se impună din nou, însă nu oricum, ci în manieră clară, mai ales că are mare nevoie de victorie. Bazându-mă pe forța sa ofensivă, dar și pe faptul că înfruntă o adversară modestă, mă aștept să înscrie de minim două ori.

• Ajax vs AZ Alkmaar: peste 2,5 goluri (cota 1.53)

Cele două se luptă pentru locul secund, ultimul ce duce în Champions League. Ajax este favorită, însă Alkmaar este într-o formă ceva mai bună. Rămâne de văzut cine se va impune, însă pe noi nu ne interesează câștigătoarea. Vorbim de goluri, iar cum protagoniste vor fi două dintre cele mai ofensive echipe ale Olandei, mă aștept să avem parte de minim trei.

• Benfica vs Braga: peste 2,5 goluri (cota 1.61)

Lupta la titlu în Portugalia se poate relansa după acest duel. Braga se poate apropia la trei puncte de primul loc în cazul unui succes. De partea cealaltă, Benfica își poate asigura titlul într-o măsură destul de mare. Așadar, ar trebui să avem parte de o confruntare în care cele două vor da totul pentru victorie și ne vor oferi spectacol. Ținând cont de forța lor ofensivă, mă aștept să asistăm la o înfruntare cu minim trei reușite.

More in Alegerea editorului