Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Alegerea editorului

Top 6 meciuri de goluri în weekend: pariem în cota 20!

Plasează biletul pe goluri cu un BONUS GRATUIT

Top 6 meciuri de goluri în weekend: pariem în cota 20!

Săptămâna viitoare avem meciuri extrem de importante în competițiile europene, așa că în acest weekend ar trebui să fim foarte atenți la unele partide. Totuși, eu am ales câteva dueluri care mi-au facut cu ochiul, astfel că am alcătuit un bilet bazat doar pe goluri. Mă voi folosi de oferta agenției de pariuri online Superbet, mai ales că avem un bonus extrem de atractiv. Evident, tu nu trebuie să joci fiecare eveniment, însă te poți inspira sau poți alege orice pronostic dorești. Vezi mai jos recomandările mele!


Pariază cu un bonus gratuit de la Superbet:

 1. Deschide un cont nou la agenția de pariuri Superbet prin intermediul ACESTUI LINK.
 2. Bifează acordul în privința informării asupra ofertelor promoționale.
 3. Validează-ți contul urmând procedura de verificare a identității (KYC).
 4. După ce ai îndeplinit condițiile de mai sus, în contul tău se vor aloca 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe, dar și un Pariu Gratuit de 25 RON.
 5. Efectuează prima depunere de minim 25 RON, și primești din nou un FreeBet de 25 RON + 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe.

Top 6 meciuri de goluri in weekend – vezi propunerile mele:

După cum spuneam, voi merge exclusiv pe goluri, așa că voi lua în considerare forța ofensivă a echipelor angrenate, forma lor, statistica meciurilor directe, dar și cifrele înregistrate în actuala stagiune.

• Celtic vs Rangers: ambele marchează (cota 1.65)

Vorbim de cele mai importante echipe din Scoția, ambele având cifre foarte bune în ofensivă. Așadar, bazându-mă și pe forma pe care o traversează, dar și pe statistica înfruntărilor directe, mă aștept să avem parte de un duel pe contre. Voi miza astfel pe varianta „ambele marchează”, pronostic care a fost bifat în cinci din ultimele șase întâlniri directe.

• Freiburg vs Bayern Munchen: peste 2,5 goluri (cota 1.50)

După eliminarea din cupă suferită la mijlocul săptămânii, Bayern va căuta cu siguranță să își ia revanșa. De partea cealaltă, Freiburg are toate motivele să spere la un nou succes, mai ales că joacă acasă. În ultimele opt înfruntări directe s-au marcat de fiecare dată minim trei goluri, așa că am toate motivele să mă aștept la un deznodământ asemănător și în această dispută.

• Bayer Leverkusen vs Eintracht Frankfurt: peste 2,5 goluri (cota 1.65)

Cele două se luptă în mod direct pentru locurile de Champions League, având nevoie de un succes pentru a mai spera la top 4. Așadar, pornind de la ideea că vor juca la victorie, mă aștept să avem parte de spectacol. Ambele au forță în ofensivă, iar statistica meciurilor directe mă încurajează să mizez pe goluri.

• Farul Constanța vs Universitatea Craiova: ambele marchează (cota 1.95)

Protagoniste în această înfruntare vor fi două dintre cele mai ofensive echipe din SuperLiga. În ultimele trei înfruntări directe am avut de fiecare dată parte de spectacol. Toate s-au încheiat cu minim trei goluri, dar și cu reușite la ambele porți. Am motive să cred că vom avea parte de un duel pe cinste și de această dată, mai ales dacă ținem cont de forma celor două echipe.

• Lyon vs Rennes: ambele marchează (cota 1.70)

Deși în această etapă de Ligue 1 se mai joacă și Nice vs PSG, meciul dintre Lyon și Rennes este cel care mi-a făcut cu ochiul. Lyon a reușit în ultima etapă o victorie pe terenul liderului, așa că are motive să spere la o victorie și în acest duel. De partea cealaltă, Rennes are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru locurile europene. Mă aștept să avem parte de reușite la ambele porți, cum a fost cazul în patru din ultimele cinci înfruntări directe.

• Liverpool vs Arsenal: ambele marchează (cota 1.53)

Nu aveam cum să sărim peste derby-ul acestei etape de Premier League. Liverpool își joacă oarecum ultima șansă la locurile de Champions League, deși are speranțe infime. De partea cealaltă, Arsenal caută să își consolideze poziția de lider. Ar trebui să avem parte de o partidă pe contre, de aceea mizez pe goluri.


Dacă îți place biletul de mai sus dar îți dorești și un bonus avantaj, atunci avem soluția perfectă. În loc de cota 20, avem cota 10, însă ne folosim de un bonus de pe site-ul Las Vegas. Modificăm puțin pronosticurile și facem totul mai safe și ne folosim de acest avantaj. Toate biletele recomandate de către GnT Tips se găsesc în secțiunea „Ponturile zilei” de pe site-ul Las Vegas. Poți accesa butonul de mai jos pentru a încasa 300 RON fără risc & alte bonusuri de bun venit. Let’s go!

Pachetul de Bun Venit Sport se va acorda pentru primele 3 depuneri efectuate pe Las Vegas, după cum urmează:

 • Pentru prima depunere efectuată se va acorda un Pariu fără risc de 100% din valoarea mizei până la 300 lei sub forma unui pariu gratuit.
 • Pentru a doua depunere efectuată se va acorda un Bonus Sport de 100% din valoarea depunerii, până la suma maximă de 300 lei.
 • Pentru a treia depunere efectuată se va acorda un Pariu gratuit de 50% din valoarea depunerii, până la suma maximă de 300 lei
 • Gratuit, toți clienții vor beneficia de un Profit Boost de 30% la înregistrare.
 • Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, depunerea trebuie să fie în valoare de minim 50 de lei.
 • Celtic vs Rangers – GG sau 3+
 • Freiburg vs Bayern Munchen – over 2,5 goluri
 • Leverkusen vs Frankfurt – GG sau 3+
 • Farul vs Universitatea Craiova – over 1,5 goluri
 • Lyon vs Rennes – GG sau 3+
 • Liverpool vs Arsenal – GG sau 3+

More in Alegerea editorului