Connect with us

Alegerea editorului

Topul audientelor: Germania aduce cei mai multi oameni la stadion

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

Topul audientelor a fost dat publicitatii recent de catre publicatiile internationale de sport si Bundesliga este campionatul care aduce cei mai multi oameni la stadion.

Borussia Dortmund are supoteri deveniti renumiti la nivel mondial. Faptul ca joaca pe cel mai mare stadion din Germania isi pune amprenta. Astfel, media suporterilor care au incurajat echipa in galben si negru este de 81,132 de oameni. Cu alte cuvinte, de fiecare data s-a jucat cuc asa inchisa, avand in v dere capacitatea stadionului. In cel mai recent meci disputat de Borussia pe Signal Iduna Park in acest sezon, 81 365 de oameni au venit pe stadion, adica maximum din intreaga capacitate.

Bayern Munchen este liderul Germaniei in materie de fotbal. Formatia bavareza are o istorie frumoasa in ceea ce priveste stadionul si faptul ca l-a construit si achitat cu mult inainte de termenul limita. N-a fost in zadar pentru ca este pe locul al doilea in topul echipelor care aduc cei mai multi oameni la stadion. In medie, 75.000 de fani au calcat pragul lui Allianz Arena. Asta inseamna 100% din capacitatea maxima.

Bayern si Borussia Dortmund sunt si echipele care isi vand abonamentele foarte repede. Stiu deja de sezonul acesta ca in urmatoarele doua sezoane s-au vandut toate abonamente si ca vor avea multe meciuri cu casa inchisa.

Top 5 echipe cu cele mai mari audiente

  • Borussia Dortmund (Signal Iduna Park) – 81.132
  • Bayern Munchen (Allianz Arena) – 75.000
  • Manchester United (Old Trafford) – 72.569
  • FC Barcelona (Camp Nou) – 72.438
  • Real Madrid (Santiago Bernabeu) – 66.242

Pariaza pe meciurile celor mai iubite echipe din Germania si daca nu ai cont la agentia Betano, click aici si primesti 100% BONUS pana la 500 RON

CITESTE SI

More in Alegerea editorului