Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Tu ce păcănești vara aceasta?

păcănele online

Tu ce păcănești vara aceasta?

Se fac aproape două luni de când omenirea se confruntă cu un fenomen nou. Domeniul jocurilor de noroc a avut și el de suferit, dovadă ca operatorii caselor de pariuri stradale au pus temporar lacătul pe ușă. Este o decizie care în România se prelungește până pe 15 iunie, dar care a afectat o bună parte din angajații acelor firme și implicit pariorii. Aici sunt vizați cei nefamiliarizați cu agențiile de pariuri online.

Tu ce păcănești vara aceasta – Jocuri vechi și noi

O categorie de oameni care au fost afectați de aceste decizii sunt cei care joacă la aparate. Trebuie să facem aici diferența între o persoană care vede jocurile ca la aparate drept un mod de a se destinde și una care se luptă cu un viciu. Pentru persoanele din a doua categorie există programul Joc Responsabil.

Cât despre prima categorie trebuie să știe că online-ul oferă o gamă variată de produse de cazino și pariuri sportive. Pe lângă celebrele sloturi Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady s Charm Deluxe sau alte jocuri ca la aparate vechi, ai parte și de produse de la provideri noi. Unul dintre ele este Bronco Spirit, disponibil la NetBet și care a fost lansat pe 8 aprilie 2020.

Ce este Bronco Spirit?

păcănele online

joc ca la aparate bronco spirit

Este unul dintre jocurile cele mai noi apărute pe piața de cazino online de la noi. lansat pe 8 aprilie 2020 de către Pragmatic Play, vine cu o volatilitate medie și un RTP care nu este tocmai unul grozav, 96.63%. Totuși mie mi-a plăcut la el felul de a-l juca unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum.

Practic, jocul ca la aparate Bronco Spirit are 10 rotiri care se desfășoară exact ca o specială. În tot timpul acesta, în fiecare 10 rotiri strângi WIld, iar ultima rotire din acest ciclu toate aceste simboluri strânse anterior coboară pe cele cinci coloane. Este un joc unde 20 de simboluri sunt stivuite pe ecranul de joc. Sunt câte patru simboluri pe fiecare rolă în parte, care oferă 75 de modalități diferite de a câștiga.

Ce m-a determinat să joc online

În primul rând, așa cum vei vedea menționat și mai jos, nu sunt un jucător înrăit. Mai exact, m-am convins că munca este onorabilă și singura care îți aduce un venit 100% garantat. Așa că am redus mizele și m-am limitat la agențiile care oferă o gamă variată de jocuri, de la mai mulți provideri. În plus, pot juca toate sloturile direct de pe mobil, ceea ce îmi permite să stau în pat, cu televizorul deschis, să urmăresc un meci de fotbal din Bundesliga și să păcănesc. Impropriu spus păcănit pentru că, datorită funcției de învărtire automată eu doar țin telefonul în mână și aștept sunetul special al jocului, care vine la un câștig mare.

Mai mult decât atât, ai parte și de bonus la prima depunere. Cel mai comun bonus pe care îl întâlnești este 100% la prima depunere până la o anumită sumă. Poți consulta site-ul nostru pentru informații privind bonusul la depunere . Asta înseamnă că 100 RON depuși îți aduc încă 100 pe care să-i joci și dacă respecți termenii și condițiile, îi poți transforma în bani reali. Este că sună interesant?

E bine să accepți bonusul la prima depunere?

Să știi că acest bonus este o opțiune pe care o poți activa sau nu. Să continuăm exemplul agenției de pariuri Unibet și vă spun că este dorința fiecăruia. Din punctul meu de vedere, înainte de a face lucrul acesta trebuie să citești atent TERMENII ȘI CONDIȚIILE. Nimic nu este gratis!

Astfel, pentru a transforma bonusul în în bani reali, trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj. La pariuri sportive dacă ai primit 100 RON, atunci trebuie să rulezi 800 RON, pe pariuri cu cote minime de 1.40 pentru a obține transformarea bonusului în bani reali. În schimb, la cazino, sloturi și alte jocuri dacă ai primit 100 RON bonus, trebuie să rulezi bonusul X 25.

Pentru jocurile de cazino live cerința de rulaj este de X 35 din valoarea bonusului. Jocurile de masă contează doar 10% la rulaj, iar sloturile 100%. Nu uita că acesta este valabil timp de 30 de zile de la acordare. Dacă rulajul nu este îndeplinit în perioada aceasta de timp, atunci suma bonus și câștigurile aferente acestuia vor fi retrase. Există o soluție și pentru cei care nu cred că pot avea control asupra jocului. Aceștia au posibilitatea de limitare a contului în fiecare lună.

Ce presupune limitarea contului?

Spre exemplu, la Unibet ea poartă denumirea de „Setare limita depunerii”. Presupune o sumă maximă pe care o poți depozita într-o anumită perioadă de timp. Selectezi suma de bani și perioada petru care vrei, de la 24 de ore, la 7 zile și până la 30 de zile.

Eu spre exemplu, nu îmi doresc să aloc o sumă mai mare de 300 RON pe lună pentru pariuri sau cazino. Astfel, am decis să îmi limitez contul deschis la Unibet. Am făcut acest lucru foarte simplu: Contul meu » Joc Responsabil » Setarea limitei de depunere.

limitare cont

Tu ce păcănești vara aceasta – limitare cont

 

Dacă ți-a plăcut articolul Tu ce păcănești vara aceasta? nu uita să dai un like și un share! Îți mulțumim!

CITESTE SI

More in Alegerea editorului