Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Tyson Fury l-a invins categoric pe Deontay Wilder

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

Tyson Fury a reusit sa faca un meci exceptional si a reusit sa-l invinga pe Deontay Wilder inainte de termen, obtinand centura WBC la categoria grea.

sursa foto: theguardian.com / boxingnews24.com

Tyson Fury a castigat prin TKO meciul cu Deontay Wilder, cel pentru centura WBA la categoria grea. Regele tiganilor a fost la inaltime, reusind sa fie superior in absolut toate rundele. Britanicul in varsta de 31 de ani a castigat in runda a saptea, dupa ce adversarul sau a fost numarat de trei ori. Astfel, el ramane neinvins. In timp ce americanul Deonay Wilder sufera prima sa infrangere din cariera.

A venit in aceasta seara aici, unde a aratat si s-a comportat ca un campion. L-am lovit din plin cu mana dreapta, ceea ce l-a pus la podea, dar a revenit. Este un razboinic. Se va intoarce. Va fi din nou campion. Dar va spun, regele a revenit pe tron, a spus Fury imediat dupa meci.

Dupa 44 de lupte purtate de american, abia acum a pierdut pentru prima oara. Recordul sau este unul senzational, avand 42 de victorii, 41 venite prin KO. El mai are o remiza si acest esec, dupa ce s-a luptat de doua ori cu Tyson Fury.

Pana si cei mai mari au pierdut si au revenit, este doar o parte din viata de sportiv. Trebuie sa iei lucrurile asa cum sunt. Nu pot sa-mi gasesc scuze in aceasta seara, am avut o multime de complicatii. Am sa revin mai puoternic data viitoare. Pana la urma asta inseamna sa fiu in top, sa boxez cu cei mai buni, asa si-a incheiat discursul Deontay Wilder, in MGM Arena.

Wilder vs Fury 2, un meci asteptat de intreaga lume a boxului

 

Deontay Wilder vs Tyson Fury 2 a fost un meci mai mult decat asteptat de toata suflarea boxului mondial. Cei doi s-au mai luptat si in 2018, iar atunci in ciuda faptului ca Wilder l-a trimis la podea pe Fury, a fost remiza. Nu acelasi lucru s-a intamplat si in aceasta dimineata, cand “regele tiganilor” a facut exact ce a promis la conferinta de presa.

Fury a pus stapanire pe mijlocul ringului inca din primele secunde ale luptei. Determinarea acestuia de a se incorona cel mai bun din categorie a fost prea mare pentru Wilder. Cel putin asa a parut sau strategia americanului era sa isi oboseasca adversarul. Mereu inghesuit in colt, americanul a incasat o multime de lovituri, care l-au si trimis la podea.

Wilder, numarat de trei ori

Inca din primele secunde ale meciului am vazut un Deontay defensiv. Acesta a preferat mereu sa cedeze mijlocul ringului si sa se retraga intr-un colt, astept, parca greseala adversarului. Nu s-a intamplat asa si singurele dati cand nu a incasat cel putin o lovitura devastatoare a fost cand se ducea in coltul ringului, in pauza dintre runde.

3, 5 si 7, acestea au fost rundele  decisive. In aceste trei runde Fury a facut exact ce a promis si l-a lovit atat de puternic pe adversarul sau, incat acesta a fost numarat. Evident, in cea de-a saptea runda s-a declarat invingatoarul si noul detinator al centurii WBC la categoria grea. Lupta a fost intrerupta atunci si WIlder a fost numarat din nou, pentru a treia oara, ceea ce i-a adus infrangere.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului