Connect with us

Alegerea editorului

Un nou campionat important se reia in curand

Un nou campionat important se reia in curand

Iata-ne ajunsi la inceputul lunii Mai, o luna in care de multe ori aveam deja stabilite campioanele in multe tari ale Europei.

Din cauza pandemiei, totusi, lucrurile s-au oprit. Bundesliga se reia oficial pe data de 15 mai, dupa ultimele decizii ale cancelarului Angela Merkel. Se pare ca 12 iunie este data la care turcii au stabilit ca fotbalul intern sa se reia.

Aceasta stire vine dupa ce Trabzonspor, Alanyaspor, Denizlispor, Goztepe si Kasimpasa au reluat deja pregatirea la bazele proprii. Antrenamentele se efectueaza insa in grupuri mici de jucatori, reprezentand normele de igiena si securitate.

Un nou campionat important se reia in curand. Nu ducem lipsa de romani in campionatul Turciei!

Daca Raul Rusescu si Cristian Tanase evolueaza in a doua liga, la Giresunspor, in prima liga avem 7 ” tricolori “: Silviu Lung Jr si Cristian Sapunaru la Kayserispor, Florin Andone la Galatasaray, Bogdan Stancu la Genclerbirligi, Paul Papp la Sivaspor, Alex Maxim si Alin Tosca la Gaziantep, Marius Sumudica – antrenor la Gaziantep

PARIAZA PE SUPER LIG CU UN BONUS DE 500 RON

Este de asteptat ca toate campionatele importante sa decida o data cel putin aproximativa cu privire la reluarea campionatelor din tara lor in aceasta luna.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului