Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alegerea editorului

Van Persie revine in fotbal!

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

Van Persie revine in fotbal, se intoarce la echipa de suflet

Dupa ce si-a anuntat retragerea din fotbal, Van Persie nu a putut sta departe de sportul care l-a consacrat si revine la echipa lui de suflet.

La cei 37 de ani ai sai, Robin Van Persie se intoarce in fotbal la doar un an de la retragerea ca jucator. De data aceasta vine in postura de antrenor. Nu o face la orice echipa, ci la formatia lui de suflet, Feyenoord Rotterdam. Acesta va lucra sub comanda lui Dick Advocaat si va fi antrenor secund, principala lui atributie fiind sa ii antreneze pe atacanti.

„Nu este o pozitie oficiala, dar este greu pentru mine sa spun exact ce functie voi avea. Este o situatie in care ambele parti castiga. Eu pentru ca vin la clubul unde ma simt bine si mai mult decat atat, voi ajuta staff-ul”, a spus Robin Van Persie.

Van Persie revine in fotbal: O ajuta pe Feyenoord sa obtina titlul

Va fi o misiune dificila atat pentru Robin Van Persie cat si pentru ceilalti oameni din staff. In frunte cu Dick Advocaat, acestia vor avea mult de munca pentru ca Feyenoord este a patra favorita la titlu. Are concurenta dura, mai cotate ca ea sunt echipe precum Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven si AZ Alkmaar, alaturi de care se lupta an de an pentru podium.

Van Persie revine in fotbal

PARIAZA AICI PE MECIURILE DIN EREDIVISIE 2021

Internationalul olandez a decis ca la 36 de ani sa puna ghetele in cui. Acesta s-a retras chiar de la Feyenoord, clubul pentru a si debutat. In total, a evoluat in 98 de meciuri pentru Feyenoord, timp in care a inscris 36 de goluri.

De-a lungul timpului, acesta a mai evoluat la cluburi precum Arsenal Londra (2004-2012), Manchester United (2012-2015) si Fenerbahce (2015-2018). A evoluat in 102 partide si pentru prima reprezentativa a Olandei, unde a reusit sa inscrie de 50 de ori.

CITESTE SI

More in Alegerea editorului