Connect with us

Alegerea editorului

Wimbledon 2020: Foarte aproape de amanare

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020

Wimbledon 2020: Foarte aproape de amanare

Pandemia de coronavirus a facut ca sportul sa treaca in planul secund si efectele incep sa se vada, Wimbledon 2020 fiind foarte aproape de amanare.

Marea Britanie este una dintre tarile afectate din plin de efectele coronavirus. Premierul Boris Johnson a anuntat ca a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, Printul Charles a fost si el depistat pozitiv. In plan sportiv lucrurile au mers in aceeasi directie cu ceea ce se intampla in intreaga lume.

Sportul este pe planul secund

Premier League este suspendat pana cel putin la inceputui lunii mai, atunci cand urmeaza sa se tina o noua sedinta. Wimbledon este si el la un pas de a se amana. Organizatorii turneului de la All England Club spun ca urmeaza sa se decida asupra amanarii celui mai vechi turneu de tenis din circuitul anual. Conform presei din Marea Britanie o amanare este inevitabila si ar fi pentru prima oara de la cel de-al doilea razboi mondial cand se intampla lucrul acesta.

Nu ar fi o premiera ca o editie a unui Grand Slam sa fie amanata. French Open a fost mutat initial spre sfarsitul lunii septembrie din cauza pandemiri de coronavirus. Andy Murray, fostul mare jucator de tenis din Marea Britanie a declarat si el ca este pro amanare.

„Cred ca este dificil sa mutati turneul in toamna, deoarece urmeaza ca jucatorii sa evolueze la alte turnee care sunt deja programate. Asemenea lucruri precum si ziua mai scurta nu vor permite ca tenisul sa se joace pana seara tarziu”, a declarat si Andy Murray.

Wimbledon 2020: Simona Halep / sursa: facebook

Wimbledon este cel mai vechi turneu de tenis din lume, cu 143 de ani vechime. Wimbledon 2020 este programatanual sa se dispute intre 29 iunie si 12 iulie. Simona Halep este vazuta de catre casele de pariuri una dintre favoritele la castigarea editiei aceasta. Detinatoarea editiei en-titre a trofeului are cota 10.00 pentru a-si apara trofeul obtinut in 2019.

Wimbledon 2020: cote pentru castigator la feminin

PARIAZA PE WIMBLEDON CU 500 RON BONUS

CITESTE SI

More in Alegerea editorului