Connect with us

Alegerea editorului

WTA Praga: Halep este favorită. Programul complet al turneului

WTA Praga: Halep este favorită la trofeu + program

WTA Praga: Halep este favorită la trofeu. Programul complet al turneului

După o perioadă destul de lungă în care tenisul s-a jucat în condiții speciale sau pe Playstation, WTA a dat undă verde. Nu fără să fie aplicate aceleași condiții speciale, dar important este că jucătorii se întorc la ce știu să facă mai bine.

Din motive lesne de înțeles, tenisul a fost afectat din plin și abia după câteva luni de pauză revin sportivii pe teren și turneele vor fi transmise la televizor. Este vorba despre WTA Praga, unul dintre turneele care se vor juca în urmatoarele zile, în perioada 10-16 august. Timp de o săptămână avem tenis de înaltă clasă asigurat de sportive de marcă. Dayana Yastremska, Elise Mertens, Anastasia Pavlyuchenkpva, dar nu în ultimul rând Simona Halep vor participa la turneul din capitala Cehiei.

Simo este cel mai răsunător nume care va lua parte la WTA Praga 2020. Practic, este singura sportivă din top 10 care participa. Acest aspect nu a fost trecut cu vederea de către agențiile de pariuri care o dau favorită în oferta lor de pariuri. Dacă vrei să mizezi pe acest pariu atunci o poți face la Betano, iar dacă este câștigător îți triplezi suma investită.

Cotă 3.00 primește Simona Halep pentru a câștiga WTA Praga 2020. Petra Martic și Elise Mertens sunt sportivele care o urmează pe aceasta în topul favoritelor. Dacă se impune la Praga, Simona devine a doua jucătoare din România care face acest lucru, după Ruxandra Dragomir (1996).

Aflată pe locul al doilea mondial, Simona Halep s-a antrenat din greu pentru a debuta la Praga. Inițial, aceasta trebuia să participe la turneul de la Palermo (Italia), dar a luat decizia de a se retrage din motive personale.

WTA Praga: Patru jucătoare din România pe tabloul principal

Simona nu este singura jucătoare din țara noastră care a reușit calificarea pe tabloul principal. Acesteia i s-au alăturat alte trei jucătoare: Irina Begu, Ana Bogdan și Patricia Maria Țig. Acestor sportive li se pot alătura alte românce, dat fiind faptul că Laura Paar, Irina Bara, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse vor juca în calificări.

  • Simona Halep vs Polona Hercog (45 WTA)
  • Patricia Maria Țig vs Barbora Krejcikova (115 WTA)
  • Dayana Yastremska (25 WTA) vs Irina Begu
  • Ana Bogdan urmează să întâlnească o sportivă venită din calificări

Luni, ora 11:00 se vor disputa primele partide de pe tabloul principal. Favorită numarul 1, Simona Halep este de așteptat să intre pe teren undeva spre seară, poate în chiar ultimul meci al zilei.

Simona Halep se simte bine pe orice suprafață

Din categoria jucătorilor care se simt bine pe orice suprafață face parte și Halep. Deși pe zgură a reușit să iasă în relief în primă fază, aceasta a reușit să joace excelent pe toate suprafețele și statisticile stau mărturie. A câștigat Roland Garros și Wimbledon, dar are și finale de Grand Slam pe hard. În total, Simo are 37 de finale jucate în carieră, 16 dintre ele au avut loc pe zgură, 19 pe hard și doar două pe iarbă.

Cea mai recentă finală jucată de ea a avut loc în cea de-a doua parte a lunii februarie, atunci când a cucerit turneul Premier de la Dubai. După aproape două ore de joc reușea să o învingă cu 3-6, 6-3, 7-6 (5) pe Elena Rybakina. Acela a fost ultimul meci oficial pe care numărul 2 mondial l-a disputat în 2020.

PARIAZĂ AICI PE MECIURILE SIMONEI HALEP

CITESTE SI

More in Alegerea editorului