Connect with us

All Tips

Arizona Diamondbacks vs Los Angeles Dodgers – Meciul zilei din MLB – 08/09/2020

Arizona Diamondbacks vs Los Angeles Dodgers – Meciul zilei din MLB

Traversăm o perioadă foarte bună, reușind să bifăm ultimele 3 tips-uri din MLB. Meciul zilei de astăzi vine de pe Chase Field, acolo unde Arizona Diamondbacks (15-27) și Los Angeles Dodgers (30-12) își vor susține primul joc din seria de 3.

Ambele formații vin după o pierdere de serie, Arizona a fost învinsă categoric de Giants, în timp ce Dodgers a pierdut în fața grupării din Colorado, scor 2-1. În prezent, D’backs se situează pe ultima poziție în Divizia de Vest (AL), cu doar 0.357 puncte acumulate în cele 42 de confruntări. În partea opusă a clasamentului, Los Angeles ocupă un bine meritat loc întâi, cu 0.714 puncte.

Nu o să mă lungesc foarte mult cu acest articol. Pentru primul duel din serie avem un pitching match-up format din Luke Weaver (1-6, cu 7,44 ERA) și Walker Buehler (1-0, cu 3,60 ERA). Îl lăsăm pe Buehler să se odihnească și ne concentrăm întreaga atenție asupra lui Weaver. Pronosticul pe care am ales să mă bazez fiind decis în mare parte de performanțele acestuia în joc.

Luke Allen „Dream” Weaver a evoluat în 8 dueluri, iar perioada aflată la aruncare a fost de 32.2 inning-uri. Până în prezent, Luke pare să aibă parte de cel mai slab sezon din cariera sa. În cele 32.2 inning-uri, acesta a permis numai puțin de 42 de hits, 27 runs, 8 home-runs și 10 walks. WHIP-ul său este unul teribil, fiind „lovit” de adversari cu o medie de 1.59 walks+hits/per inning. Nici împotriva celor de la Dodgers nu a avut parte de evoluții solide. El a fost selectat în 5 jocuri, dintre care în 3 a fost pitcher titular. A obținut o victorie și două înfrângeri, iar ERA sa poate fi regăsită la 7.85.

Mă aștept să-l vedem pe Luke la aruncare pentru o perioadă de maxim 4-5 inning-uri, pentru ca apoi să fie înlocuit de colegii din bullpen. Că tot a venit vorba de bullpen, Arizona pare să aibă probleme serioase la acest capitol. În ultimele 4 zile, aceștia au pierdut 3 aruncători. Este vorba despre Beasley, Windener și Kelly. Ultimii doi enumerați fiind pierderi extrem de importante. Per total, bullpen-ul disponibil pentru jocul de astăzi deține ERA de 5.30.

În ceea ce îi privește pe Dodgers, aceștia dețin al 3-lea cel mai letal compartiment ofensiv din ligă. Procentajul de Batting Average este de .251, iar în urma acestuia, Los Angeles reușește să înregistreze o medie de 5,61 run-uri/meci.

În urmă cu 4 zile, Justin Turner a suferit o accidentare minoră în zona tendoanelor, în urma căreia a fost indisponibil pentru întreaga serie cu Rockies. Pentru acest joc, Turner este trecut pe lista jucătorilor incerți. Rămâne de văzut dacă va fi lăsat să joace. El a fost prezent la lovire de 117 ori, timp în care a acumulat un Batting Average de .282, 33 de hits, 17 runs și două home runs.

Din câte am văzut, pe majoritatea site-urilor de specialitate nu este actualizată starea regelui Pederson. În urma unor probleme personale apărute, el este învoit pentru acest joc.

Concluzie&Pronostic

Am ales să investesc în linia de peste 8,5 hits realizate de Dodgers. L-am urmărit pe Weaver în câteva meciuri din acest sezon și nu m-a impresionat absolut deloc. Mi se pare un pitcher extrem de modest. Acesta permite în medie peste 10 alergări/meci. Nu văd cum ar putea să facă față compartimentului ofensiv pe care Los Angeles îl deține. De altfel, nici zona de bullpen nu este una deloc strălucită. Așadar, minim 9 hits realizate de Dodgers mi se pare pronosticul inteligent pentru acest joc.

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in All Tips