Connect with us

All Tips

Baschetul german ne aduce o cota de 3.35

Baschetul german ne aduce o cota de 3.35 - Frankfurt vs Brose

Baschetul german ne aduce o cota de 3.35

Competitia din Munchen, din Audi Dome, este in plin toi si azi avem inca doua meciuri din Bundesliga baschetbalistica. De data aceasta vom miza pe primul meci al zilei, confruntarea dintre Brose Bamberg si Frankfurt Skyliners, un meci care nu are o favorita certa.

De ce este Brose atat de favorita in opinia bookmakerilor?

Imi da cu virgula, sincer. Nu inteleg. E drept, poate la finalul partidei, cei din Bamberg vor castiga in double digits acest meci si atunci as intelege. Dar nici atunci, n-as face-o, sincer. Pentru ca diferenta dintre cele doua loturi este nesemnificativa, baschetul german ne aduce o cota de 3.35

Sa fie pentru ca Brose este considerata gazda si pe teren propriu, de-a lungul istoriei, Frankfurt a castigagt doar de doua ori in 20 de meciuri? Da, asta ar putea fi un argument solid. Totusi, confruntarea nu are loc la Bamberg ci la Munchen, un teren neutru care poate ” neutraliza ” acest avantaj.

Aici ai cele mai bune cote pe baschet si cel mai bun bonus la deschidere de cont !

In ceea ce privesc loturile celor doua echipe, as putea spune chiar ca Frankfurt are un mic avantaj la aceasta ora.

Baschetul german ne aduce o cota de 3.35 - Frankfurt vs Brose

Baschetul german ne aduce o cota de 3.35 – Defensiva va avea un rol important in meciul de astazi

Sebastian Gleim, antrenorul celor de la Frankfurt, este una din revelatiile acestui sezon pentru mine. Desi nu a avut performante mari ca si jucator, ca si antrenor, stilul sau de joc este extraordinar pentru o echipa precum Skyliners. Stie foarte bine sa se plieze pe jocul adversarului. Ca dovada, au fost doar la un pas sa castige partida cu Ludwigsburg si cu Vechta au avut mici probleme doar acolo pe final.

Roel Moors, antrenorul lui Brose, se bazeaza pe un mix de germani si americani in care doar Retin Obasohan face exceptia, acesta avand nationalitate belgiano-nigeriana. L-am mai putea pune si pe Mateo Seric care este precum Retin, nationalitate croato-germana.

Avem parte de un meci 50-50 !

Indiferent de rezultatul meciului, aceasta afirmatie mi-o voi mentine. Baschetul german ne aduce o cota de 3.35. Frankfurt a aratat bine in acest turneu, in special pe defensiva. Brose a pornit perfect duelul cu Alba Berlin, poate din orgoliu mai mult, rivalitatea dintre cele doua este foarte cunoscuta.

In rest, vorbim de un meci pe un teren neutru, dupa o pauza lunga si orice lucru se poate intampla. Diferenta dintre echipe nu mai este atat de mare, pe moment. Merlins a fost la o posesie de victorie aseara, pot spune ca a pierdut nemeritat contra lui Oldenburg.

Mizez pe o underdog in aceasta partida. Cota aceasta de 3.35 oferita de Betano pentru victoria lui Frankfurt pare una demna de luat in seama. 

Va invit sa mizati responsabil, nu mai mult decat va permiteti sa pierdeti si nu mai mult de 10 % din bugetul lunar.

 

CITESTE SI

More in All Tips