Connect with us

All Tips

Meciul zilei 09.09.2020.

Începe US OPEN 2020! Toate detaliile pe care trebuie să le cunoști!

Meciul zilei 09.09.2020.

   Salututare pariori. Numele meu este Nicolae Vasile si azi voi incerca sa va ofer Meciul zilei, chiar daca oferta este destul de saraca.Pentru azi am ales o partida din tenisul feminin de la Us OPEN,care va incepe de la ora 19.00.Asadar avem duelul mamicilor: Tsvetana Pironkova vs Serena Williams.

Pironkova Tsvetana – Serena Williams

Pironkova 

  • Pironkova a profitat de noua regula WTA care incurajaza viitoarele mamici, de a relua activitatea in tenis , folosind clasamentul de la momentul in care au parasit turneul la ultima editie.Ajutata si de valul de retrageri din tenisul feminin a intrat in circuit de pe locul 123.
  • La mai bine de 3 ani de la ultimul turneu jucat, cel de la Wimblendon 2017, a ajuns in turul 3 Us OPEN, trecand jucatoare destul de bune din top 60 WTA.
  • Totusi in ultima partida a eliminat  pe Garbine Muguruza,finalista de anul trecut de la Australian Open, care venea si ea dupa o perioada de 7 luni de inactivitate.

Serena    

  • Dupa ce a devenit mamica, Serena a revenit usor, usor in circuit ajungand pe pozitia 8 in clasamentul WTA.
  • Stim cu toti valoarea americancei si serviciul puternic care nu mai are nevoie de prezentare. Totusi vreau sa scot in evidenta numarul de asi de la acest turneu.
  • In 4 partide jucate la Us OPEN a reusit sa si zdrobeasca adversarele directe, totalizand 44 de lovituri direct castigatoare.
  • Anul trecut Williams a ajuns in finala Us OPEN, fiind eliminata de romanca stabilita in Canada, Bianca Andreescu.

 Duel  

Adversarele de azi s-au intalnit pana in prezent de 2 ori, pe supratafa dura, americanca castigand de fiecare data in doar doua seturi.Personal, nu cred ca bulgaroaica va putea tine pasul si in a cincea partida de la acest turneu, contra celei mai puternice adversara din circuit in opinia mea.Astept o dominare fizica a Serenei si un bombardament puternic cu primul si al doilea serviciu.

 

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET  

 

CITESTE SI

More in All Tips