Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Biletul zilei la pariuri

Biletul zilei

Biletul zilei la pariuri

Iata-ne dupa un weekend excelent din punct de vedere al profitului si speram ca aceasta linie sa fie pe un trend ascendent.

Astazi am ales 3 evenimente din oferta celor de la Sportingbet care imi fac cu ochiul. Vorbim de 2 meciuri de fotbal si un meci de CS GO.

Victorii fara probleme pentru Copenhaga si Lepzig ?

Ei bine, imi vine greu sa cred. In primul rand, Copenhaga are probleme reale de lot : Boilesen, Fischer, N’Doye si Wind nu vor juca in aceasta partida.

Intr-adevar, o victorie este esentiala pentru Copenhaga, in special pentru faptul ca Midtjylland are meci usor pe teren propriu, contra lui Horsens. Cum Lyngby nu mai are treaba cu prima parte a clasamentului, ar trebui sa fie lejer, nu?

Da si nu prea. Copenhaga are prima sansa la victorie, clar. Insa de aici pana la o victorie lejera este drum lung. In general, Lyngby este o echipa foarte artagoasa. Trage tare impotriva echipelor mari, ca dovada ca a marcat contra celor de la Copenhaga in majoritatea meciurilor de pe teren propriu.

Daca ne referim la celalalt meci al zilei din fotbal, Leipzig pare sa isi fi revenit putin dupa inceputul mai slab de campionat de dupa pandemie. Koln, totusi, inca nu e scapata de grijile retrogadarii si a marcat in fiecare din ultimele 20 de meciuri.

Biletul zilei la pariuri - Koln primeste vizita lui Leipzig

Biletul zilei la pariuri – Inscrie Werner din nou?

Defensiva celor de la Leipzig nu este intr-o forma deosebita. Am vazut-o clatindu-se bine de tot in toate meciurile de dupa pandemie, chiar si in meciul cu Mainz acestia au avut cateva sanse bune de a marca.

Consider ca pentru biletul zilei la pariuri cota ca Lyngby si Koln sa inscrie este destul de buna.

Astralis vs Nip – Doar numele joaca pentru danezi

Asa cum spune si titlul de mai sus, da, doar brand-ul Astralis va juca in acest meci, teoretic. Pentru ca daca ne uitam peste echipa pe care o vor pune in scena, ei bine, am mari, mari indoieli ca vor presta ceea ce Astralis stiu sa faca cel mai bine.

In meciul care conteaza pentru Blast Premier Spring 2020, Astralis va evolua fara doi oameni de baza : gla9ve si Xyp9x. Daca primul a luat o pauza pe motive medicale, Xyp9x s-a decis sa ia o pauza si sa se relaxeze dupa ultimele meciuri.

Vor fi inlocuiti de Jugi si Snappi. Acestia sunt doi jucatori buni insa care nu au inca experienta necesara si chemistry-ul suficient incat sa faca din Astralis o favorita certa aici.

Si la NiP s-au schimbat unele lucruri, hampus a venit in locul lui Lekro insa instabilitatea mai mare este la danezi.

Intr-un derby intre nordici, personal, ii vad favoriti pe NiP aici. Totusi, pentru o singurata mai mare, + 2.5 suna bine pe acestia.

Se joaca in sistem Best of 1, o singura harta. Astralis trebuie sa intre tare inca de la inceput daca vor sa castige acest meci lejer. Nu cred ca va fi cazul pentru ca NiP este pregatita sa dea o replica foarte, foarte puternica.

Acest bilet este din oferta celor de la Sportingbet. Click aici sa beneficiezi de SUPER OFERTELE lor la deschiderea de cont !

Biletul zilei oferit de Sportingbet

Biletul zilei la pariuri – Sportingbet ne ofera selectiile zilei

CITESTE SI

More in All Tips