Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

All Tips

Biletul zilei la pariuri cota 2 duminică – 03.03.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Biletul zilei la pariuri cota 2 duminică 03.03.2019

Salutare prieteni! Deși este o perioadă dificilă din punct de vedere al pariurilor, vom continua cu cota 2. Tin sa mentionez, ca in ziua de astăzi este foarte dificil sa reușești sa mai faci profit jucand bilete pre-mach, din cauza surprizelor din ce in ce mai numeroase, atat in fotbal cat si in alt sporturi. Drept urmare va recomand sa va axati cat mai mult pe pariurile live, pentru ca in acest mod va puteti face o idee asupra meciului, iar sansele de a câștiga sunt mai ridicate.

In concluzie va recomand sa jucati live cota 2 propusă, iar in functie de cum evoluează meciul sa plasati si pronosticurile.

Astăzi ma bazez pe următoarele 2 meciuri:

1. Torino – Chievo  

Torino pare a avea parte de o misiune relativ usoara in duelul cu Chievo de duminica dupa amiaza. Partida are loc in etapa cu numarul 26 din Serie A si va incepe de la ora 13:30. Oaspetii nu mai au nici un obiectiv, fiind ca si retrogradati, in timp ce gazdele, au inca speranțe la un loc in primele 6.

Sursa foto:tsmplug.com

2.  Petrolul – Metalglobus

Pentrolul are nevoie de o victorie pentru a nu pierde contactul cu primele 2 locuri, iar o victorie acasa cu Metalglobus pare la îndemână. Oaspetii au cel mai slab atac din campionat si una din cele mai slabe apărări si nu cred ca le pot face față „lupilor” care joaca foarte bine pe teren propriu.

Sursa foto: romanialibera.ro

Joaca biletul zilei cota 2 la BETANO si primesti un bonus de 500 RON la deschiderea contului. Click aici!

More in All Tips