Connect with us

All Tips

Calgary Flames vs Winnipeg Jets – Ponturi hochei NHL – 02/08/2020

Calgary Flames vs Winnipeg Jets – Ponturi hochei NHL

Duminică, 02.08.2020, începând cu ora 05:30, ora României, arena Rogers Place (Edmonton) va găzdui primul meci din seria dintre Calgary Flames – Winnipeg Jets.

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Calgary Flames vs Winnipeg Jets

Informații Calgary:

Au încheiat sezonul regulat pe poziția a 8-a în Conferința de Vest, cu 79 de puncte acumulate în cele 70 de confruntări. Ultimul său duel din Conferință a fost împotriva celor de Vegas Golden Knights, pierzând atunci cu scorul de 3-5. În meciul de pregătire, susținut împotriva celor de la Oilers, flăcările au cedat categoric, scor 1-4.
Talbot și Rittich sunt cei doi portari disponibili pentru play-off NHL. Talbot a evoluat în 26 de meciuri în acest sezon, acumulând o medie de 2,63 goluri încasate și un procent de 91,92% la salvări. Totuși, sunt de părere că, Geoff Ward îl va titulariza în primul meci din seria cu avioanele de la Jets pe Rittich. Acesta a intrat titular în poarta flăcărilor de 48 de ori, având o medie de 2,97 goluri încasate și un procentaj al salvărilor estimat la 90,66%.

Pe teren străin, Calgary s-a descurcat foarte bine, lipsa suporterilor nefiind o problemă majoră. În 16 din ultimele 25 de jocuri susținute în deplasare, flăcările au reușit să plece cu maximum de puncte.

Pentru duelul de duminică, Ward nu se va putea baza pe serviciile lui Hamonic și Valimaki, în timp ce Hanifin este anunțat incert.

Lindholm este unul dintre principalii factori de risc pentru apărarea adversă, având trecute în palmares 54 de puncte, 29 de goluri și 25 de pase decisive.

Până la decizia de a înceta continuarea campionatului, Calgary deținea o medie de 3 goluri marcate pe meci, in timp ce defensiva cedează aproximativ 2,85 goluri. În 43 din cele 70 de confruntări susținute, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori.

Jets top Wild in Game 1 for first playoff win in franchise history

Informații Winnipeg:

Au terminat stagiunea curentă pe a 9-a poziție, cu 80 de puncte acumulate în cele 70 de confruntări susținute. Ultimul duel din sezonul regulat a fost împotriva celor de Edmonton, scor 2-4. În urmă cu puțin timp, avioanele și-au susținut meciul din presezon, având ca adversari formația Vancouver Canucks. La finalul celor trei reprize de joc, tabela de marcaj indica scorul de 4-1, în favorea celor de Jets. Astfel, trupa antrenată de Maurice Paul a reușit să lege a 5-a victorie consecutivă.

Fără dar și poate, Hellebuyck va fi desemnat cel responsabil cu menținerea buturilor intacte. În cele 58 de confruntări în care a fost titularizat, apărătorul america a acumulat o medie de 2,57 goluri încasate per meci și un procentaj de 92,21% la salvări.

În ceea ce îl privește pe Bryant Little, atacantul avioanelor nu s-a refăcut nici până acum după accidentarea suferită la cap. Acesta este singurul jucâtor absent din tabăra celor de la Jets.

Jets deține in acest sezon o medie de 3,04 goluri marcate pe meci, în timp ce defensiva cedează aproximativ 2,85 goluri. În 47 din cele 71 de confruntări susținute, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori.

Program serie Calgary Flames – Winnipeg Jets

  • Joc 1: Winnipeg Jets vs Calgary Flames, 2 august 2020, ora 05:30
  • Joc 2: Winnipeg Jets vs Calgary Flames, 3 august 2020, ora 21:30
  • Joc 3: Calgary Flames vs Winnipeg Jets, 5 august 2020, ora 01:45
  • Joc 4: Calgary Flames vs Winnipeg Jets
  • Joc 5: Winnipeg Jets vs Calgary Flames

Concluzie&Pronostic

Este foarte greu de anticipat cine va reuși să se impună în primul meci serie. Din punctul meu de vedere, niciuna dintre formații nu se va arunca foarte mult în atac, încercând să surprindă pe eventualele greșeli comise de compartimentul defensiv al adversarilor. Mă aștept la un joc destul de închis, fără foarte multe schimbări ale tabelei de marcaj. Am ales să mizez pe un număr de maxim 6 goluri marcate, la o cotă de 1,50 oferită de Betano. În ultimele 5 confruntări directe, acest pronostic a fost câștigător fără niciun fel de probleme.

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in All Tips