Connect with us

All Tips

Cota 2 din baschet

Audi Arena din Munchen gazduieste meciul dintre Bayern si Ulm

Cota 2 din baschet

Baschetul european s-a intors; cel putin cel din Bundesliga. Multe campionate au incheiat acest sezon de ceva timp considerandu-l anulat. Totusi, nemtii + inca ceva campionate puternice ( Spania este cel mai bun exemplu ), au asteptat sa vada cum decurge pandemia.

Astfel, in Audi Arena din Munchen, 10 echipe isi vor disputa suprematia.

La Betano ai cele mai bune cote pe baschetul din Bundesliga !

Ambele echipe sunt lipsite de jucatori importanti

Cel mai important jucator al lui Ulm, Kilian Hayes va lipsi pentru oaspetii de astazi. Conducerea acestora le-a dat posibilitatea jucatorilor sa aleaga daca vor sa participe in continuare la pregatiri sau sa termine sezonul.

Kilian a decis ca cel mai bine pentru el este sa incheie socotelile cu Ulm. Acesta are o sansa uriasa sa fie ales in NBA datorita prestatiilor excelente din campionatul Germaniei si nu vrea sa riste o accidentare. In acest moment, el urmeaza cu strictete un plan de a se mentine in forma in Florida, SUA.

Daca tot vorbeam de NBA, cel mai important om de sub panou va lipsi pentru Bayern. Greg Monroe ( foto jos ) este in SUA, alaturi de familia sa care nu o duce foarte bine din punct de vedere al sanatatii. Monroe a evoluat sezoane bune in baschetul nord-american unde a avut medii impresionante, de multe ori fiind in double-double.

Greg Monroe va lipsi pentru Bayern in turneul final din Bundesliga

Greg Monroe este o absenta importanta pentru Bayern in acest turneu

Nici Nihad Djedovic nu va evolua pentru bavarezi, lucru ce poate influenta alegerea noastra pentru cota 2 din baschet. Astfel, doi jucatori extrem de importanti vor lipsi pentru acestia si Alba Berlin sta fara doar si poate la panda pentru a le lua titlul acestora chiar in arena celor de la Bayern.

Totusi, gazdele de astazi l-au inregimentat pe Ismet Apkinar de la Besiktas, jucator cu medii decente in Basketball Champions League : 8.0 puncte, 2.1 pase decisive si 1.6 recuperari.

Cum vad eu meciul ?

Nu ai cum sa uiti baschetul, fie dupa atata timp de pauza. Jucatorii fac de ceva timp antrenamente si relatiile de joc ar trebui sa fie acolo.

Fara doar si poate, nu vor fi la 100 %, in special la Bayern, acolo unde Apkinar nu poate face de unul singur minuni. In plus, turcul nu este nici vreun superstar incat sa aiba un impact imediat. Sunt convins ca va avea nevoie de timp insa nu stiu daca acesta il poate ajuta in acest turneu.

Defensiva ar trebui sa sufere putin. Daca pe faza ofensiva unele rezolvari individuale ar putea face diferenta, defensiv, echipele inca nu vor fi la capacitate maxima.

H2H-ul nu mi se pare relevant in aceasta intalnire, in aceste conditii, desi am putea spune ca ne favorizeaza pentru pronosticul meu.

Personal, vad un meci cu puncte multe. Un meci in care Bayern este necunoscuta, Ulm va evolua acelasi run & gun cunoscut, cu sau fara Hayes.

Pentru cota 2 din baschet aleg sa joc un over de 159.5 puncte de la Betano, unde avem cea mai buna linie pentru acest tip de pronostic.

CITESTE SI

More in All Tips