Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Cota 2 din baschet : Bundesliga la putere

Meciul zilei din baschet analizat dintre Alba Berlin si Frankfurt Skyliners

Cota 2 din baschet : Bundesliga la putere

Salutari,

Dupa ce ieri am avut succes cu meciul dintre Bayern si Ulm, ramanem tot pe Bundesliga astazi. Tot la Munchen, in Audi Arena, de la ora 16:00, Frankfurt joaca cu Alba Berlin, meci cu o favorita clara.

Alba Berlin – Principala favorita la trofeu?

Dupa ce am vazut prestatia palida a bavarezilor, mai ramane sa vedem cum se vor descurca Alba si Brose. In principiu, de aici vine pericolul pentru gazdele acestui turneu. ( asta cu toate ca si Ludwigsburg sau Oldenburg pot produce surprize )

Revenind la echipa din Berlin, nu a facut mari miscari de trupe pentru aceste meciuri finale. Ramane in aceeasi componenta cu care a avut evolutii foarte bune in campionat si decente in Euroliga.

Este o echipa care joaca foarte mult run & gun, asemanator lui Ulm, spre deosebire de acestia se apara si foarte bine.  Si componenta lotului ii ajuta sa faca asta : Hermannsson, Eriksson sau Sikma sunt jucatori care adora acest stil si se pliaza foarte bine pe stilul lui Aito Garcia ( antrenorul celor din Berlin ) si ne ajuta sa alegem corect pentru Cota 2 din baschet : Bundesliga la putere.

Frankfurt Skyliners – O echipa cu multe necunoscute

Echipa din Frankfurt este acel gen de echipa care poate bate pe oricine si poate pierde cu oricine. I-as asemana putin cu Vechta la acest capitol.

S-a vehiculat de multe ori ca au probleme cu banii insa aceste informatii au ramas la stadiul de zvonuri.

Totodata, l-au imprumutat pe Gytis Masiulis ( foto jos ) de la Zalgiris care a evoluat in ultimul sezon la Neptunas. Acesta a jucat pentru echipa din Klaipeda in ultimul sezond in Basketball Champions League si a avut evolutii foarte bune : 11.1 puncte, 5.2 recuperari in 22.9 minute / meci la doar 22 de ani.

Turneul final are loc la Munchen - Frankfurt s-a intarit cu Gytas Masiulis

Cota 2 din baschet : Bundesliga la putere – Masiulis cauta sa aiba un impact imediat pentru Frankfurt / Sursa foto : BasketNews.It

Sebastien Gleim este antrenorul celor din Frankfurt si acesta declara printre altele inaintea acestui turneu ca vrea sa mearga pana in finala. Daca el nu spera in sansa echipei lui, atunci cine sa spere? Intr-un fel sau altul are dreptate insa sunt convins ca stie si el ca sansele pentru ca ei sa ajunga acolo sunt destul de mici.

Cum vad eu meciul?

Alba ar trebui sa domine acest meci. Nu stiu daca il poate controla inca din primul minut insa nu ar trebui sa aiba mari emotii in castigarea acestuia.

Totusi, dupa ce am vazut ieri, cand Ulm nu i-a dat vreo sansa lui Bayern, sunt putin mai rezervat. Da, bavarezii au inceput tare. Insa, de acolo, Ulm a controlat meciul si si-a impus fara mari emotii.

Mizez pe o prestatie solida a celor de la Alba in atac. La fel ca si ieri, H2H-ul ne ajuta insa nu e relevant intr-un meci pe un teren neutru, fara spectatori.

Consider ca Alba Berlin are tot ce ii trebuie pentru a marca minim 89 de puncte in aceasta partida la o cota de 1.95 la Betano.

Cota 2 pentru meciul dintre Frankfurt si Alba Berlin

Cota 2 din Baschet : Bundesliga la putere – Meciul zilei oferit de Betano

CITESTE SI

More in All Tips