Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Cota 2 din Euroliga – 14.01.2020

ponturi baschet

Salutari,

Avem parte astazi de meciuri tari in Euroliga, capul de afis este la Moscova, acolo unde CSKA primeste vizita lui Real Madrid.

1. CSKA vs Real Madrid, 14.01.2020, 19:00

Rusii arata destul de rau in acest sezon, pana acum. E drept, pare ca se simta lipsa lui De Colo. Cu toate astea, Mike James produce la fiecare meci si acest lucru trebuie sa fie azi la 100 % daca CSKA vrea sa aiba sanse astazi.

Realul este superioara, au dubluri pe toate posturile si astazi, cu jocul sau obisnuit, au prima sansa sa castige in Rusia. Totusi, niciodata, pe teren propriu, o echipa precum CSKA, nu trebuie subestimata.

Faptul ca CSKA scartaie in continuare din punct de vedere ofensiv ma face sa aleg punctele Realului.

2. Efes – Olimpia Milano, 19:30

Milano nu a convins in inceputul de Euroliga insa iata-i sosind pe terenul lui Efes cu un record pozitiv, 10-8.
Cu 15-3 la activ, Efes nu concepe sa piarda astazi aici in fata Olimpiei.

Totusi..

Ritmul impus de Efes o va face pe Milano sa faca si ei acel run & gun atat de specific turcilor.

Trebuie sa vina si un meci prost din punct de vedere ofensiv pentru Efes in curand. Nu stiu daca azi sau in urmatoarele insa optiunea mai safe pare de a juca over pe punctele italienilor.

3. Olympiakos – Alba Berlin, 21:00

Sunt un fan destul de inrait al lui Oly. Este echipa mea favorita din baschetul european si sa joc contra ei mi se pare putin ciudat.

Totusi, faptul ca nu evolueaza in prima liga din Grecia isi pune amprenta pe jocul sau pe termen lung in aceasta competitie.

Nu ma sperie recordul lui Alba in competitie avand in vedere faptul ca Siva a revenit abia de curand si lucrurile incep sa se indrepte pentru acestia.

Alba este echipa mai buna din punct de vedere ofensiv. Nu inseamna neaparat ca vor castiga aici, e greu sa castigi pe terenul lui Oly, insa..

…punctele pe nemti par o optiune buna.

Poti juca aceasta cota de 2 la Betano unde poti incasa 500 RON la prima depunere!
Aici ai toate detaliile !

CITESTE SI

More in All Tips