Connect with us

All Tips

Cota 2 din fotbal 25.03.2023 #banidebuzunar. Pariem pe Andorra – Romania

Cota 2 din fotbal 25.03.2023 #banidebuzunar. Pariem pe Andorra – Romania

Ieri am avut parte de o umilinta a nationalei portocalei mecanice, meci in care nationala lui Deschamps a avut 3-0 in prima parte a primei reprize, iar in final scorul de 4-0 (pariul fiind pus > sub 3.5 goluri in meci) ne-a incheiat seria castigatoare pentru cota 2.

In proportie de 90% biletele propuse in cadrul proiectului #banidebuzunar sunt plasate la Betano, folosind unealta de pariere BETBUILDER, pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, ceea ce inseamna si cote mai atractive. Oricum, daca nu ai cont, te invit sa ti faci cat mai repede, pentru ca au foarte multe avantaje (de exemplu miza returnata la 0-0).

Andorra – Romania > Calificari EURO 2024

România debutează în preliminariile EURO 2024 în Andorra, de la ora 21:45. În celelalte dueluri ale grupei I se joacă azi Belarus – Elveția (19:00) și Israel – Kosovo (19:00).

Andorra are doar 13 victorii după aproape trei decenii de fotbal internațional recunoscut, a cincea cea mai mică națiune populată din UEFA luptând mereu să rămână competitivă pe scena mare. Cu toate acestea, după ce a evitat înfrângerea în patru din ultimele șapte meciuri, toate patru fiind importante în Liga Națiunilor, unii dintre fanii echipei ar putea visa la prima calificare a Andorrei la un Campionat European într-o grupă accesibilă.

Valoarea echipelor din grupa Romaniei conform transfermarkt:

  • Switzerland – 231.50 mil €
  • Kosovo – 85.25 mil €
  • Romania – 74.80 mil €
  • Israel – 61.25 mil €
  • Belarus – 12.45 mil €
  • Andorra – 2.30 mil €

Practic Romania va juca impotriva celui mai slab adversar, iar casele de pariuri ofera o cota de 1.20 la victorie pentru tricolori. Cam mare, nu?

Marele absent pentru nationala este Ianis Hagi, acesta nefiind convocat de Edi Iordanescu, lucru care a iscat un scandal intre generatia actuala si generatia de aur, care a criticat dur decizia selectionerului. Pe langa Hagi, vor lipsi si Puscas, Chiriches, Camora si Mihaila.

Centralul de azi, va fi croatul de 34 de ani, Dario Bel, care arbitreaza in prima liga croata. Acesta nu este un arbitru strict, iar Romania nu are in fata un adversar care sa-i motiveze sa aplice si altfel de tactici pentru a castiga acest meci. Sub 2.5 cartonase in prima repriza are o cota exceptional de buna, de 1.34.

Andorra este una dintre echipele cu cel mai mic procentaj de cornere dintre nationale, ajungand la o medie de 1.4 cornere/meci in jocurile oficiale.

More in All Tips