Connect with us

All Tips

Cota 2 in meciul zilei din NBA – 31.07.2020

Cat de bun esti la pariuri pe NBA? In februarie poti castiga 37.500 RON CASH

Cota 2 in meciul zilei din NBA – 31.07.2020

Iata-ne in fata deschiderii oficiale a finalului de sezon din NBA – editia 2019/2020.  Astfel, ne asteapta doua luni si jumatate pline de meciuri foarte spectaculoase si sper ca acestea sa ne aduca profitul asteptat pe TERMEN LUNG.

Meciul serii are loc intre cele doua echipe din Los Angeles, Lakers vs Clippers insa noi ne vom indrepta atentia catre o alta partida extrem, extrem de interesanta.

 New Orleans Pelicans nu are voie sa mai faca pasi gresiti

 

Daca la inceputul sezonului vorbeam de un sezon de tranzitie, iata-i pe cei de la Pelicans cu sanse pentru accederea in play-off. Fara Zion in mare parte din meciuri, cu Davis care s-a transferat la Lakers, lucrurile pareau sa se indrepte spre un sezon in care Pelicans vor face tanking pentru un loc mai bun in draft. Si era decizia logica, mai ales ca Williamson urma sa vina cu talentul sau urias din urma.

Totusi, daca vor un loc de play-off, nu prea mai au voie sa faca pasi gresiti. Si acest lucru trebuie sa inceapa inca de azi, cu o victorie contra lui Utah Jazz. Cu o victorie aici, cei de la NOP ar primi un boost de moral menit sa-i ajute pentru meciurile urmatoare.

Utah Jazz nu poate pierde locul de play-off indiferent de rezultatele din Bubble

Departe de mine sa spun ca cei de la Jazz o sa joace doar sa fie jucat aceste meciuri. Clar, vor sa castige. Insa, in acest format, nu mai conteaza daca esti locul 1 sau locul 8 in play-off, nu beneficiezi de niciun avantaj. Toate meciurile se joaca in Orlando, deci, avantajul terenului propriu dispare.

Astfel, chiar daca Utah Jazz va pierde TOATE partidele ramase pana la inceperea play-off-ului, ei tot vor fi acolo.

Marea intrebare  : Joaca Zion Williamson in aceasta partida?

Ponturi NBA

Cota 2 in meciul zilei din NBA – 31.07.2020 – Zion Williamson este o bestie sub panou

Raspunsul il vom afla abia cu cateva ore inainte de meci, 3-4 ore mai exact. Zion Williamson este o forta a naturii. Nu are probleme sa joace atat ca extrema cat si ca pivot, postul sau de baza. Atata timp cat va juca, NOP porneste clar favorita.

Mai pornesc favoriti datorita problemelor de la Utah Jazz. Cei de la Jazz au fost destul de apatici in acest sezon.

In plus, un aspect foarte important este ca tempo-ul ridicat ii poate sufoca pe cei din Utah. Daca NOP este a doua cea mai rapida echipa pe tranzitie ofensiva, Utah Jazz este a 24-a!

Concluzii

Cu sau fara Williamson, NOP porneste favorita aici. Stiu ca orice meci poate fi decisiv, de aceea, echipa din New Orleans nu concepe sa nu castige in aceasta partida.

Chiar daca aparent cei de la Jazz sunt mai valorosi individual, aici deja vorbim de o echipa care este 100 % motivata si o alta care vrea doar sa-si exerseze jocul si sa nu aiba accidentari dupa aceasta intalnire.

Cred ca – 3.0 pe NOP suna destul de bine. Pentru ca selectia sa fie castigatoare, Pelicans trebuie sa castige la minim 4 puncte aceasta partida. La o diferenta de exact 3, am primi miza inapoi. Cota este de 1.96 la Unibet.

Incredere meci : 7/10

CITESTE SI

More in All Tips