Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

All Tips

Cota 3.33 din fotbal 28.01.2023. Bonus #cota 5.05 tot din fotbal

Biletul zilei

Cota 3 din fotbal 28.01.2023. Bonus #cota 5.05 tot din fotbal

In Iasi ninge si ma gandeam sa fac un drum prin zapada sa plasez niste bilete, in format fizic.

Venim dupa 3 cote de 2+ castigatoare si astazi am ales meciuri pentru formarea a doua bilete, cu cote cuprinse intre 3.33 si 5+. Daca inca nu ai castigat in acest weekend la pariuri, te invit sa te inspiri aici.

Plzen vs Hradec (Cehia – Prima liga) >>> 1 solist

Plzen ocupa prima pozitie in clasament, avand cea mai buna aparare din campionat cu doar 10 goluri primite in cele 16 etape disputate pana acum.

Rivala de azi este una potrivita pentru fosta campioana a Cehiei, avand in vedere ca vin dupa 3 infrangeri succesive, atitudine similara si in ultimele 5 jocuri din deplasare.

Plzen conduce la capitolul victorii in meciurile directe, gazdele impunandu-se in ultimele 3 astfel de jocuri.

Sporting vs Porto (Cupa Portugaliei) >>> sub 3.5 goluri

Gandirea este una simpla. Ambele echipe sunt in forma, meciul se joaca pe un teren neutru, iar miza castigarii finalei Cupei Portugaliei este una uriasa pentru cele 2 formatii. Ma astept la un joc circumspect din partea celor doua echipe.

Ferencvarosi TC vs Vasas (Ungaria – prima liga) >>> 1 solist

Campioana Ungariei ar trebui sa aiba o misiune usoara aici. Joaca cu lanterna rosie a ligii, adica cu ultimul loc, care nu o duce bine mai deloc. Dupa o victorie importanta si la limita in deplasare, ma astept ca gazdele sa trateze victoria din prima repriza.

SS Cosmos vs AS San Giovanni (San Marino – prima liga) >>> 1 solist

Stiu ca nu va suna prea cunoscut aceste nume de echipe, insa putem face bani pe urma lor. De principiu in astfel de ligi, nu prea sunt surprize atunci cand locul 1 joaca cu echipe din mijlocul clasamentului, diferenta de valoare fiind una uriasa.

Gazdele au nevoie de victorie pentru a se distanta de ocupantele locurilor 2 si 3, care se afla la doar 1 si 2 punte de aceasta.

Pentru ca ai stat pana la final vreau sa te atrag sa pariezi si pe cota asta de 5, care dupa parerea mea arata bine si sper sa arate si dupa finalizarea meciurilor.

More in All Tips