Connect with us

All Tips

Denver Nuggets vs Utah Jazz – Meciul zilei din NBA – 17/08/2020

Denver Nuggets vs Utah Jazz – Meciul zilei din NBA

În această seară, începând cu ora 20:30, HP Field House găzduiește confruntarea dintre Denver Nuggets – Utah Jazz. Duel din cadrul primei rundei a play-off-ului din NBA

Denver Nuggets vs Utah Jazz

Denver a terminat stagiunea curentă pe poziția a 3-a Conferința de Vest, cu 46 de victorii și 27 de înfrângeri. De cealaltă parte, Utah a avut un parcurs puțin mai modest decât adversara întâłnită în prima fază a play-off-ului. Finalul sezonului i-a regăsit pe aceștia pe poziția a 5-a, cu 0.611 puncte acumulate în 72 de confruntări disputate.

Cele două formații nu traversează perioade foarte bune. În ultimele 5 jocuri, Denver a reușit să se impună doar o singură dată, în timp ce Utah a acumulat două victorii în tot atâtea meciuri jucate. De meționat este că singura victorie a echipei gazdă a venit chiar împotriva celor de la Utah, scor 134-132, după Over-Time.

În ceea ce îi privește pe jucători, Jamal Murray (Nuggets) a evoluat doar în trei jocuri de la reluarea competiției, în timp ce Gary Harris a ratat toate cele opt jocuri și nu va face parte din lot pentru jocul de astăzi. Mike Conley, jucătorul echipei Utah a dorit să participe la nașterea fiului său, devenind astfel indisponibil pentru primul joc din serie. Acesta poate fi înlocuit de Emmanuel Mudiay , care a acumulat 14 puncte în ultimele sale două jocuri.

La aruncările de trei puncte, atât Denver, cât și Jazz au arătat foarte bine. De la reluarea sezonului, Utah a reușit să acumuleze o medie de 15 coșuri. În 5 din ultimele 6 jocuri, linia de 23,5 coșuri de trei puncte a fost depășită fără probleme. Nuggets a acumulat o medie de 11,65, iar în 6 din ultimele 7 dueluri, linia de 23,5 a fost depășită fără probleme.

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in All Tips