Connect with us

All Tips

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.05.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.05.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 12.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Tottenham vs. Arsenal si Vallecano vs. Villareal; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.76 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Tottenham vs. Arsenal

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte dintr-o restanță din etapa a 22-a din Anglia Premier League. Recomandarea propusă aici este „sub 6.5 cartonașe” la o cotă de 1.42. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie puțin cam mare pentru un campionat ca cel din Anglia, unde arbitrii sunt mai permisivi cu atacurile dure si nu scot atat de des cartonașele.

● Statistic vorbind, în nici un meci din ultimele 11 disputate de Tottenham nu s-au acordat mai mult de 6 cartonașe. De partea cealaltă, 11 din ultimele 13 meciuri disputate de Arsenal s-au terminat cu cel mult 6 cartonașe. Ambele echipe au in componență jucători tehnici, care nu practică un fotbal agresiv, astfel ca ma aștept la un meci liniștit din acest punct de vedere, chiar daca este un meci cu miză pentru ambele echipe.

● Nici în ultimele 4 confruntări directe nu s-a depășit această linie de 6.5 cartonașe și sperăm ca nici acum sa nu se întâmple.

⚽️ Vallecano vs. Villareal

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 36-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” o cotă de 1.24. Am ales acest pronostic deoarece, acest duel spot spune ca are miză doar pentru echipa oaspete. Vallecano si-a atins cu brio obiectivul de a rămâne si sezonul viitor in La Liga; momentan se află la mijlocul clasamentului, ocupă locul 12 cu 42 de puncte, iar in cele 3 meciuri rămase pe acest final de campionat ma aștept sa abordeze meciurile mai relaxați.
● De partea cealaltă, Villareal a facut un sezon extraordinar, mai ales pe plan extern, unde a ajuns până in semifinalele Uefa Champions League. In campionat a sacrificat unele meciuri, iar acest lucru se vede si prin poziția pe care o ocupă acum. Se află pe locul 7 si se luptă pentru a prinde un loc de Europa League sau macar Conference League pentru sezonul viitor. Pentru a-si atinge acest obiectiv are nevoie de un rezultat pozitiv în acest duel, astfel ca ma aștept sa intre motivată si concertata pe teren. Are 3 înfrângeri si un egal in ultimele 4 meciuri și are nevoie sa rupă această serie negativă.

● Villareal are avantajul moral și al meciurilor directe, a reușit sa le câștige pe ultimele 3 și ma aștept ca si in seara asta sa faca un meci bun.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in All Tips