Connect with us

All Tips

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.10.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.10.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.10.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Andorra vs. Anglia și Polonia vs. San Marino; mizez pe o cotă de 1.73 în  cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Andorra vs. Anglia

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială.
Recomandarea propusă aici este “Anglia câștiga si marchează în ambele reprize” la o cotă de 1.35 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece diferența dintre cele două echipe este una colosala; ma aștept ca englezii sa faca din nou spectacol precum în meciul tur; atunci s-a impus cu 4-0 reușind să marcheze in ambele reprize. Andorra este una dintre cele mai slabe echipe de fotbal din Europa și aproape de fiecare dată este victima sigură mai ales în meciurile cu echipele de top.

⚽️ Polonia vs. San Marino

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială.
Recomandarea propusă aici este “Polonia câștigă și marcheaza in ambele reprize” la o cotă de 1.30 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic din același considerent ca si în cel de mai sus; în meciul tur San Marino a încasat-o destul de urat de la Polonia, scorul de 1-7 fiind unul destul de dur. Ma aștept din nou ca Lewandoski & Company să defileaze în fața propriilor fani, astfel ca pronosticul nostru are șanse mari de reușită.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in All Tips