Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Dubla zilei la pariuri Superbet – 25.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 25.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 25.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Viking vs. FCSB și CFR Cluj vs. Maribor. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri Superbet.

Viking vs. FCSB

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 pe terenul sintetic din Stavanger și face parte din returul Play-off-ul din Conferece League. Recomandarea propusă aici este „FCSB marchează” la supercotă de 1.33.

După înfrângerea cu 1-2 de pe teren propriu, FCSB este nevoită să marcheze și să câștige acest meci pentru a mai spera la o calificare. Jocul prestat in tur de ambele echipe, dau speranțe destul de bune la o calificare, pentru echipa lui Nicolae Dică. In afară de cele două goluri marcate, danezii nu au impresionat, fiind dominați categoric pe tot parcursul meciului. FCSB a avut o posesie de 56%, 25 de ocazii de gol, 10 șuturi pe poartă și 9 cornere, ceea ce ne demonstrează că rezultatul a fost unul nedrept.

Am încredere că FCSB va reuși să marcheze, mai ales ca de la revenirea lui Dică, echipa a reușit să marcheze în toate cele 7 meciuri. Pe plan defensiv roș-albastrii mai au de lucrat, fiindcă au încasat gol în 8 din ultimele 10 meciuri.

Cea mai importantă absența din lot, este cea a lui Darius Olaru, dar consider că Dica va găsi soluția optimă sa formeze o echipă competitivă, mai ales că Becali a facut multe transferuri în ultima lună.

Și spiritul in cadrul lotului pare a fi unul bun, echipa crede într-o calificare, in frunte cu Gigi Becali, care a declarat ”Jucăm cu o echipă pe care noi o vom ataca. E o echipă slabă. N-am văzut de când sunt în fotbal. Gloria Buzău era mai tare ca ăştia. Şi o echipă de divizia C atacă. Asta e valoarea lor. N-am vorbit încă cu Dică. Nu mă apuc eu să fac echipa. Întrebarea e cine îl va înlocui pe Olaru. Oricum, s-au îmbătat cu apă rece ei. Se vor trezi din beţie joi seară!”.

CFR Cluj vs. Maribor

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din play-off-ul pentru calificarea în grupele Conferece League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X” la o cotă de 1.20.

După un 0-0 în meciul tur, rezultat caracterstic echipei lui Dan Petrescu, ardelenii pleacă cu prima șansă la calificare. Același rezultat s-a înregistrat și în Belarus cu Soligorsk, iar pe teren propriu CFR s-a impus cu 1-0. La fel mă aștept să se întâmple și azi, fiindcă Petrescu a aratat că știe să gestioneze astfel de meciuri și are o echipă experimentata care știe cum să joace la rezultat și să obțină un rezultat pozitiv cu un joc defensiv.

CFR Cluj a obținut și amânarea meciului din weekend, spre deosebire de Maribor și teoretic se presupune că ar fi echipa mai proaspătă și mai odihnită. Ardelenii par că s-au reglat in compartimentul defensiv fiindcă în ultimele 5 meciuri au încasat un singur gol.

De partea cealaltă, Maribor nu trece printr-o perioadă deloc bună; nu a câștigat nici un meci din ultimele 8, timp in care a înregistrat 6 înfrângeri și 2 egaluri.

Și la nivelul lotului, CFR este mai valoroasă, deținând un lot in valoare de 27.8 milioane de euro, în timp ce Maribor are un lot de 8.6 milioane de euro.

CITESTE SI

More in All Tips