Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

All Tips

Florida Panthers vs New York Islanders – Ponturi hochei NHL – 05/08/2020

Florida Panthers vs New York Islanders – Ponturi hochei NHL

În aceasă seară, începând cu ora 19:00, ScotiaBank Arena gazduiește al 3-lea joc din seria dintre Florida Panthers – New York Islanders

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Florida Panthers vs New York Islanders

Informații meci

După cele două meciuri deja susținute, insularii sunt la un pas de a se califica în faza următoare a competiției, conducând la general cu scorul de 0-2. În ultimul lor duel susținut, Islanders a reușit să se impună cu scorul de 4-2. De această dată, Panthers a fost prima echipă care a modificifat tabela de marcaj, prin golul lui Hoffman din minutul 11. Acesta urma să fie și scorul înregistrat în prima perioadă de joc. După pauză, insularii au răspuns excelent, marcând numai puțin de trei goluri într-un interval de zece minute. Pentru New York a mai punctat Eberle, în timp ce Florida a reușit să marcheze al 2-lea gol prin Barkov.

Cu puțin timp în urmă, Islanders a primit o lovitura foarte dureroasă. Se pare că aceștia îl pot pierde pentru duelul din această seară pe Barzal, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. În acest sezon, canadianul a fost folosit în 70 de confruntări, reușind să acumuleze 61 de puncte, dintre care 19 au fost goluri și 42 sunt pase decisive.

În cele două jocuri susținute, disciplina a fost unul dintre principalii factori în urma căruia panterele riscă eliminarea din play-off-ul competiției. Numai puțin de 8 penalizări au avut aceștia în meciul anterior, iar Islanders a profitat pe cât se poate de aceste neglijențe ale adversarilor, marcând două goluri din aceste avantaje.

Deși a făcut un meci destul de bun, intervenind cu 30 de salvări în joc, portarul Sergey Bobrovsky a fost învins de patru ori de către insulari. Pentru meciul din această seară, Sergey este anunțat titular.

New York nu a desemnat încă un portar, dar Semyon Varlamov a fost remarcabil în această serie, permițând trei goluri pe 55 de lovituri. Varlamov a încheiat sezonul regulat cu un record 19-14-6, o medie de 2,62 goluri încasate per meci și un procentaj de 91% la salvări. Tind să cred că Barry Trotz va merge pe mâna acestuia și în posibilul ultim joc din serie.

Program serie Florida Panthers – New York Islanders

  • Joc 1: Florida Panthers vs New York Islanders, 1 august 2020, scor 1-2
  • Joc 2: Florida Panthers vs New York Islanders, 4 august 2020, scor 2-4
  • Joc 3: New York Islanders vs Florida Panthers, 5 august 2020, ora 19:00
  • Joc 4: New York Islanders vs Florida Panthers
  • Joc 5: Florida Panthers vs New York Islanders

Concluzie&Pronostic

Islanders a fost de-a dreptul remarcabilă în această serie. Practică un joc defensiv extrem de bun, relațiile dintre jucători fiind unele foarte strânse. Linia specială folosită pentru jocul în power-play a dat rezultate foarte bune, marcând de 3 ori în cele două meciuri. De cealaltă parte, problemele panterelor sunt unele extrem de vizibile. Una dintre aceste probleme fiind disciplina, așa cum am spus mai sus. Panthers a practic un joc mai mult neglijent, decât dur, iar asta a dus la foarte multe penalizări. Aceste probleme nu se pot rezolva imediat, necesită timp. Tind să cred că panterele vor comite din nou un număr mare de penalizări, oferindu-le astfel o șansă semnificativă insularilor de a încheia seria în această seară. Am ales să mizez pe victoria celor de la New York Islanders, la o cotă de 2,25, oferită de Betano

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BEANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in All Tips