Connect with us

All Tips

Meciul noptii NBA – Clippers vor sa le arate celor de la Lakers cum se castiga cu Magic – 16.01.2020

ponturi baschet

Meciul noptii NBA – Clippers vor sa le arate celor de la Lakers cum se castiga cu Magic – 16.01.2020

Meciul noptii NBA – Aseara Razvan a avut mare ghinion la Miami Heat si iarasi am pierdut cota 2 la o singura posesie. Astazi avem putine meciuri si selectia a fost mai grea pentru cota 2. Am decis sa nu ne complicam doar de dragul de a da ceva si mizam pe un singur meci.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Meciul noptii NBA

 

Los Angeles Clippers Los Angeles Clippers vs Orlando MagicOrlando Magic

  • Baietii lui Doc Rivers au cazut pe locul #4 in Conferinta de Vest. Cei de la Jazz si Nuggets au prins cateva serii bune, iar Rockets si Mavericks sunt si ele la 2 meciuri distanta in spate. Un loc cat mai bun in Top 6 in Vest este vital in vederea unui parcurs cat mai lin in playoffs. Doc Rivers stie asta si la fel si Kawhi Leonard & company.
  • Chiar daca Paul George nu joaca astazi, mizez pe ofensiva exploziva si dinamica a echipei din California. Ultimele 4 echipe din Est care au venit in Staples Center au plecat cu 128, 135, 126, respectiv 150 de puncte incasate. Cu sau fara George, e clar ca, Clippers pot pune multe puncte pe tabela de scor.
  • Recent, Kawhi Leonard a fost anuntat ca univeristatea sa ii va retrage tricoul. Este primul jucator din istoria universitatii care primeste aceasta “onoare”. Ceremonia va avea loc pe 1 februarie. Pana atunci, Kawhi are treaba s-o duca pe Clippers cat mai sus in clasamentul Vestului.

Meciul noptii NBA:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in All Tips