Connect with us

All Tips

Meciul saptamanii din Premier League ne ofera o cota de 3.20 – Gabriel

Meciul saptamanii din Premier League ne ofera o cota de 3.20 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Meciul saptamanii din Premier League ne poate aduce din nou un plus in contul de pariuri.

Fratilor, in aceasta perioada oferta agentiilor online a fost una deosebita cu foarte multe promotii interesante, dar si bonusuri atragatoare, insa noi am fost selectivi si am reusit de fiecare data sa luam ce ne apartine. Pentru astazi avem din nou meciul saptamanii pe site-ul Betfair, iar optiunile pentru duelul englez dintre Liverpool si Arsenal sunt extrem de multe si tine de preferinta fiecarui parior in parte.

Liverpool – Arsenal este cel mai asteptat meci al etapei cu numarul 20 din Premier League. Daca fanii fotbalului asteapta un meci cu multe goluri, Manchester City si Tottenham spera ca ,,tunarii” sa-i incurce pe ,,cormorani”, pentru a se putea apropia in fruntea clasamentului.

Plaseaza un pariu simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 si primesti bonus de 50 RON, ce poate fi folosti pe orice meci din fotbal.

Pentru aceasta partida am avut doua optiuni, iar mai jos o sa le gasiti pe amandoua, insa o sa va pun la dispozitie mai multe pariuri speciale de care puteti profita. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Recomandarea 1: 

  • Liverpool – Arsenal
  • Pronostic: Liverpool marcheaza in ambele reprize si peste 1,5 cornere in fiecare repriza

Recomandarea 2:

  • Liverpool – Arsenal
  • Pronostic: Fiecare echipa sa aiba minim doua cornere in fiecare repriza

 

Alte optiuni:

CLICK PE IMAGINE!

 

Obtine bonusul pentru un pariu combinat!

CITESTE SI

More in All Tips