Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Meciul zilei din Euroliga – Cota imensa pentru greci – 06.02.2020

ponturi baschet

Meciul zilei din Euroliga vine din Grecia, acolo unde Olimpiakos primeste vizita celor de la CSKA Moscova intr-un duel destul de echilibrat, in pofida cotelor URIASE pe greci.

06.02.2020 / 21:00

De ce CSKA asa favorita?

Sa fiu sincer, nu stiu. O fi favorita mai mult cu numele si pentru faptul ca are meciuri in picioare cu echipe mai tari decat Olympiakos care a fost retrogadata anul trecut din prima liga valorica a campionatului grec.

In rest, avand in vedere ca Clyburn lipseste in continuare, dati-mi voie sa cred ca este un duel de maxim 40-60 pentru CSKA, in conditiile in care Olympiakos, pe teren propriu, beneficiaza de acel 5-10 % din partea fanilor care oricand poate fi decisiv.

Da, daca ne uitam exclusiv pe recordurile celor doua echipe, 9-14 pentru echipa gazda si 16-7 pentru rusi, posibil sa gasim o explicatie in cotele alea, totusi, pe mine nu ma conving deloc.

Oly are acolo inca cativa vulpoi batrani, gata oricand sa faca diferenta : Spanoulis, Printezis, Papanikolaou.
ATENTIE!

Acesti 3 jucatori au castigat IMPREUNA Euroliga in 2012, atunci cand au revenit in finala tocmai cu CSKA Moscova, o finala in care au fost condusi cu 53-34 si au invins cu 62-61.

Vorbim de o echipa cu spirit mare de lupta care nu o poti subestima NICIODATA.

Daca grecii ar fi jucat in prima liga, recordul le-ar fi fost mai bun si cota mai mica.

Astfel, recomandarea principala va fi de + 10.5 pe greci la un 1.55 la Betano, acolo unde poti incasa un SUPER BONUS de 500 RON la prima ta depunere!
Incercam un proiect all in cu 10 % din banca.

Pana acum am reusit 1 din 4 pentru o cota finala de 19. Inca stam foarte bine, cu toate ca luna asta se resimte un mic minus, pe proiectul asta inca stam bine.

CITESTE SI

More in All Tips