Connect with us

All Tips

Meciul zilei din fotbal 01.09.2020

Meciul zilei din fotbal 01.09.2020

Salut pariorule. Numele meu este Nicolae Vasile si azi voi  incerca sa vin in ajutorul tau cu o noua predictie castigatoare din fotbal. Azi am decis sa fac niste  sapaturi in subsolurile fotbalului german si m-am oprit in Regionalliga Sudwest.Aceasta liga este un fel de serie de liga a 4, din care la final promoveaza in liga a treia doar locul 1.

Elversberg si Giessen se intalnesc de la ora 19.30 pe Waldstadion Kaiserlinde, o arena cocheta de 10.000 de locuri unde isi joaca meciurile de pe teren propriu echipa gazda.

Elversberg

  • Elversberg, o echipa fondata in 1907 care si-a derulat activitatea in ligile inferioare de-a lungul istoriei.In sezonul 2012-2013 a promovat in liga a treia germana, dar nu a reusit sa ramana acolo decat un singur sezon.
  • In ultimii 5 ani a fost  in 3 randuri aproape de promovare,ultima oara chiar sezonul trecut cand a terminat pe locul 2 la 6 puncte in spatele lui Saarbrucken.
  • Este principala candidata la promovare in acest an, avand in vedere valoarea echipei  dar si din perspectiva noilor achizitii.Elversberg a transferat, jucatori liberi de contract din esaloanele superioare ale Germaniei, precum mijlocasul Theodoros Politakis care a  facut parte din lotul lui Hoffenheim, sau mijlocasul Gaeten Krebs care a activat in liga 2  din Germania la Karlsruher.

Gienssen

  • Aceasta echipa este una de nivel amator, care s-a zbatut ani buni in liga cincea si a reusit prima promovare in liga a 4 in anul 2016, dar dupa numai un sezon a retrogradat din nou.
  • Ginssen a promovat in Regionalliga Sudwest in 2019 si a terminat campionatul pe locul 15 din 18 formatii.In urma cu doar 3 luni a renuntat la 16 jucatori si a pana in prezent a transferat 8 jucatori liberi de contract.Fotbalistii adusi sunt in general tineri dar care nu au avut meciuri in picioare pe unde au activat.

 

DUEL

  • Cele 2 echipe s-au intalnit sezonul trecut in 2 randuri, Elversberg impunandu-se de fiecare data 2-3 in deplasare si 7-1 pe teren propriu.In acest an au organizat un amical in  care pretendenta la promovare s-a impus din nou cu 7-1.
  • Principalurile atu-uri ale lui Elversberg sunt valoarea lotului, omogenitatea echipei si chiar  reluarea pregatirii mai rapide decat adversarul, avand un joc in plus de pregatire.
  • Astept un meci in care valoarea, omogenitatea si   profesionalismul din teren vor face diferenta.

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

CITESTE SI

More in All Tips