Connect with us

All Tips

Meciul zilei din fotbal 14.08.2020

Meciul zilei din fotbal 14.08.2020
Barcelona si Bayern joacă cel mai puternic sfert de Champions League incepand cu ora 22.00 pe stadionul din Lisabona.Duelul se va decide într-o singura partida eliminatorie, așadar un meci în care este posibil sa avem si prelungiri. Aceasta confruntare putea fi oricând o finala de Champions League, dar din pacate suntem nevoiți să asistăm la eliminarea uneia dintre echipe in aceasta faza acompetitiei.
                                              Finala din sferturi
Barcelona
Singura șansă a catalanilor sa castige un trofeu în acest an , este sa triumfe in aceasta competitie europeana.Desi nu a mai pierdut de 6 meciuri împotriva echipelor din Germania, Barcelona pleacă cu șansa a 2 -a in fata lui Bayern, cel putin asa spun casele de pariuri.
Sub conducerea lui.Q.Setien Barcelona joacă acelasi 4-3-3 ofensiv, de posesie cu preponderenta in zona centrala , incercand sa verticalizeze jocul  constant.Catalanii au mari probleme in duelurile aeriene, iar daca ne gandim ca vor da piept cu Lewandowski, nu i vad bine deloc. Barca  în sezonul trecut a avut o medie de 4.83 cornere in La Liga ,  iar in ultimele 8 partide din Champions League are o medie de fix 4 lovituri de la colt pe meci.
Bayern Munchen
Nemții au din nou un sezon excelent in care au castigat cupa si campionatul cu Hans Flick la timona .Bayern joacă un 4-2-3-1 cu Lewa vârf împins. Asa cum s-a intamplat si in sezoanele trecute, polonezul este căutat si in acest sezon de întreaga echipă, cu mingii in adâncime decisive si centrari din ambele flancuri. Bayern joacă un fotbal în viteza cu o buna posesie si schimbari de direcție excelente pt ca mai apoi sa încerce centrarile in careu pt vârf sau jucatorii din linia a doua care apar la finalizare. În cele 34 de partide din Bundesliga a obtinut 240 de cornere , mai exact 7.06 pe meci.In ultimele 8 partide din Champions League , echipă sta si mai bine având o medie de fix 8 cornere pe meci.

CITESTE SI

More in All Tips