Connect with us

All Tips

Meciul zilei din fotbal 16.08.2020

ponturi spania

Meciul zilei din fotbal 16.08.2020

  Salutare prieteni.Diseara incepand cu ora 20.00 pe stadionul lui Almeria are loc returul pentru accederea in finala play-off-lui ce aduce  promovarea in La Liga. In partida tur Girona s-a impus la limita  cu 1-0 prin golul marcat de Stuani in minutul 56.

ALMERIA

Echipa gazda de azi a terminat sezonul pe locul  4 in liga secunda cu 64 de puncte acumulate in 42 de meciuri. Almeria a schimbat 4 antrenori printre care si  fostul mare fotbalist al Realului , Fernando Guti.Asadar al 5- lea tehnician este  Jose Gomes,  instalant inainte de meciul tur.Portughezul vine de la Maritimo cu care a incheiat sezonul trecut pe pozitia  11 la 6 puncte peste  primul loc retrogradabil.Navand timp suficient  pentru experimente  cel mai probabil va folosi acelasi  sistem de joc ca ultimii 2 tehnicieni , 4-2-3-1 , asta desi in partida tur a incercat un 3-4-2-1.In ultimele 6 meciuri echipa are  o singura victorie , un egal si 4 infrangeri.

Asadar , Almeria in opinia mea este o echipa bulversata, lipsita de o idee tactica  clara si fara relatii omogene de joc, avand in vedere schimbarile din primul 11   constante a celor 5 antrenori. In partida tur Girona a controlat meciul de la un capat la altul si a fost echipa mult mai periculoasa cu un raport al suturilor de 9-2 .

GIRONA

Oaspetii au schimbat si ei antrenorul  cu 6 etape inainte de finalul campionatului, iar miscarea  se pare ca a fost una excelenta.Francisco Rodriguez de la instalare are 4 victorii 2 egaluri si o infrangere contra lui Alcorcon, impotriva careia a folosit  o echipa de rezerve.Girona detine golgeterul ligii secunde cu 30 de reusite in 37 de partide , fostul atacant al lui EspanyoL  ajuns la 33 de ani  Christian Stuani. Asa cum era de asteptat echipa este construita in jurul lui, drept urmare alb-rosii joaca un sistem 4-2-3-1  usor  defensiv, dar  cu o posesie buna care joaca foarte  bine cartea contra-atacului.

Girona s-a impus in acest sezon in 2 randuri cu acelasi  scor de 1-0 in timp ce Almeria a castigat in turul campionatului cu 3-1. Astept o partida agresiva  de ambele parti, in care echipa mai omogena si  inteligenta avand avantajul din tur  va avea  castig de cauza.

 

 

 

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

 

 

 

CITESTE SI

More in All Tips