Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Meciul zilei din baseball – 25.07.2020

Meciul zilei din baseball – 25.07.2020

În această noapte, începând cu ora 02:30, ora României, Fenway Park este gazda confruntării dintre Boston Red Sox – Baltimore Orioles. Duel din cadrul Conferinței de Est din MLB (baseball).

Boston Red Sox vs Baltimore OriolesBaltimore Orioles | LinkedIn

Fratilor, am inceput cu dreptul noul sezon din Mlb si ne am bucurat de o cotă 1.80 WIN la meciul din Washington-Yankees

Pentru astazi mergem la meciul dintre Boston si Baltimore si speram sa ajungem la 2 Win-uri Consecutive in acest debut de Mlb.

Eovaldi, pitcherul stabilit de Boston sa inceapa in acest meci se afla intr-o forma buna si ma astept să-și conduca colegii spre victorie si echipa sa inceapa cu dreptul noul sezon.

In Pre-Sezon, Boston nu s-a descurat foarte bine. Putine Run-uri si multe baze oferite adversarilor, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca s-au incercat noi jucatori.

Lotul actual al gazdelor este mai puternic fata de sezonul anterior, transferurile facute s au integrat bine in echipa.

Red Sox sign right-hander Nathan Eovaldi to four-year deal ...

Baltimore sunt slabiti fata de sezonul anterior si chiar daca in pre-sezon au aratat bine nu le dau sanse in acest prim meci.

Pitcherul stabilit de Baltimore pentru acest meci este Milone, nu se afla intr o forma stralucita si cu siguranta o sa conteze acest lucru in desfasurarea meciului.

Ma astept ca Boston sa forteze la baze si sa produca multe erori nefortate adversarilor care sa duca la furarea bazelor prin jucatorii la bataie anuntati pentru acest meci. Plusuri importante si lucruri care o sa conteze la final.

Asadar, optiunea Boston 1 solist este recomandarea zilei de astazi

Cea mai mare cota pentru acest bilet o regasiti la BETANO! Daca inca nu ai cont, fa unul acum si primesti si un BONUS de 500 RON!<<<

Mult succes si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in All Tips