Connect with us

All Tips

Meciul zilei la pariuri 02.06.2020

CS GO : Virtus Pro vs Fnatic

Meciul zilei la pariuri

 

Ultimele zile au fost destul de profitabile si acest lucru nu poate decat sa ne bucure. Ieri am avut succes si cu CS: Go-ul si astazi continuam pe acelasi trend. In ceea ce priveste meciul zilei la pariuri, am ales de data aceasta un singur eveniment din oferta celor de la Sportingbet.

Vorbim de CS: GO si de un meci in care, teoretic, avem o favorita clara pe hartie : Fnatic. Suedezii evolueaza impotriva celor de la Virtus Pro.

Ce se intampla cu Fnatic?

Este intrebarea care sta pe buzele tuturor iubitorilor de CS: GO. In primul rand, este o schimbare majora in tot ceea ce inseamna jocul lor. Imediat dupa ce au castigat ESL PRO League, 3-2 in finala vs mousesports, a aparut un declin inexplicabil pentru suedezi.

Vorbim de aceeasi echipa, vorbim de aceeasi oameni care parca si-au pierdut interesul.

Nu, nu vorbim de Virtus Pro ca de o super echipa, mai ales dupa ce organizatia si-a schimbat tara. Virtus Pro a fost cunoscuta datorita core-ului polonez. Lucrurile s-au schimbat, Jame este principalul om de baza al acestora. Au 2 jucatori din Kazakstan : qikert si AdreN, pe Jame, care este rus, SANJI, din Uzbekistan si YEKINDAR din Letonia.

Daca acest meci ar fi fost BO3, ei bine, Fnatic ar fi pornit cu prima sansa. De fapt, repet, pe hartie, pornesc si aici.

Insa de la calculele hartiei pana la meciul in sine este cale lunga. Chiar daca echipa de baza este prezenta pentru suedezi, forma recenta este dezastruoasa.

Am subliniat tot timpul in analize ca o forma buna sau o forma proasta nu poate merge la nesfarsit. Totusi, intr-un meci care se va juca pe o singura harta ( care inca nu se stie care va fi ), meciul e de 50-50

Da, daca se va juca pe Inferno, Fnatic porneste in avantaj. Daca nu, e meci de 50-50 in conditiile de fata.

Fnatic vs Virtus Pro - Blast Premier Spring 2020

Meciul zilei la pariuri – Sportingbet ne ofera cota zilei

CITESTE SI

More in All Tips