Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

All Tips

Meciul Zilei la pariuri – 10.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 10.09.2022

Meciul Zilei la pariuri – 10.09.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Marseille și Lille. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din etapa a 7-a din Franța – Ligue 1.

Recomandarea propusă aici este „Peste 21.5 faulturi” la o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri SUPERBET, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Informații meci:

Lille cu Marseille este unul dintre cele mai tari meciuri de azi din Europa, iar la un astfel de duel ar trebui să avem parte de mult spectacol; mă aștept să avem parte de un meci cu de toate, goluri, cartonașe, dar mai ales faulturi; un astfel de meci echilibrat, ar trebui să fie și destul de fragmentat, cu faulturi tactice făcute la mijlocul terenului.

Marseille vine după primul eșec al sezonului, suferit cu Tottenham în grupele Ligii Campionilor, scor 2-0. Cele două goluri ale englezilor au venit pe final de meci, atunci când Marseille se află inferioritate numerică, după eliminarea lui Mbemba din minutul 47.
Pe plan intern, echipa lui Igor Tudor a început bine, are 5 victorii și un egal, iar cu o victorie azi poate urca pe prima poziție. Are 13 goluri marcate și cea mai bună defensivă din campionat, doar 3 goluri încasate.

De partea cealaltă, Lille are un start de sezon inconstant. După ce sezonul trecut a terminat abia pe locul 10 și nu participă în nici o competiție europeană, anul acesta dă din nou semne de slăbiciune. Are 3 victorii, 2 înfrângeri și un egal, iar un lucru extrem de interesant este faptul că toate cele 6 meciuri jucate de Lille s-au terminat cu goluri marcate de ambele echipe. Practic, Lille are 13 goluri marcate și 13 goluri primite, ceea ce ne dă speranțe la un meci cu multe goluri și azi.
Fonseca nu se poate baza in continuare pe un om de bază, este vorba de americanul, Timothy Weah, însă l-a recuperat pe mijlocașul Cabella pe care ar trebui să îl vedem în teren.

⚽ Informații pronostic:

Referitor la pronosticul oferit, după cum spuneam și mai sus, mă aștept la un meci destul de fragmentat. Linia de faulturi mi se pare puțin cam joasă pentru un astfel de „derby”. Statistic vorbind, in cele 6 meciuri disputate de Marseille in campionat am avut parte de 22 faulturi cu Auxerre; 28 cu Clermont;  22 cu Nice; 21 cu Nantes; 25 cu Brest; 24 cu Reims.

De partea cealaltă, în cele 6 meciuri disputate de Lille, am avut parte de 19 faulturi cu Montpellier; 36 cu Nice; 26 cu Ajaccio; 21 cu PSG; 24 cu Nantes; 19 cu Auxerre.

Mai mult de atât în 5 din ultimele 6 meciuri directe, s-a depășit aceasta linie de 21.5 faulturi și mă aștept că acest lucru sa se întâmple și azi.

Oferta de neratat la SUPERBET! Daca nu ai cont și vrei sa încasezi 279 de rotiri gratuite + 56 RON FĂRĂ DEPUNERE, click aici pentru a-mi lasa mesaj pe whatsapp și îți voi oferi un link promoțional de înscriere + consultanță gratuită!

CITESTE SI

More in All Tips