Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Meciul zilei la pariuri – 14.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 14.11.2021

Meciul zilei la pariuri – 14.11.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Croația și Rusia. Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Rusia peste 2.5 cornere”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.47 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Superbet.
Am ales această recomandare deoarece consider că este o linie accesibilă, având în vedere că Rusia este o echipă ce se bazează pe fazele fixe și cauta destul de des sa obțină lovituri de colț.

Statistic vorbind în cele 14 meciuri disputate în acest an, Rusia a avut următorele cifre la capitolul cornere: 3 cu Cipru; 8 cu Slovenia; 6 cu Slovacia; 12 cu Malta; 4 cu Cipru; 3 cu Croația; 1 cu Danemarca; 4 cu Finlanda; 4 cu Belgia; 9 cu Bulgaria; 2 cu Polonia; 2 cu Slovacia; 6 cu Slovenia; 5 cu Malta.

Vedem astfel că în 11 din cele 14 meciuri prezentate, Rusia a avut minin 3 cornere. Sperăm ca și astăzi sa se întâmple același lucru, astfel încât sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Superbet! Nu ai încă cont? CLICK AICI pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON bonus la prima depunere. În plus, ai șansă de a juca alaturi de mine toate pariurile pe care le voi posta pe site-ul GntTips.

CITESTE SI

More in All Tips