Connect with us

All Tips

15.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Atl. Madrid vs. Porto

15.09.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Atl. Madrid vs. Porto

Meciul zilei la pariuri de azi 15.09.2021 are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Atl. Madrid și Porto. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Atl. Madrid sub 52.5% posesie”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.85 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Unibet.
Am ales acest pronostic deoarece mi se pare o linie puțin cam mare având in vedere că echipa lui Simeone practica un fotbal defensiv și nu ține mult mingea in posesie; acest lucru se poate vedea și în cifrele prezentate mai jos. Lăsând la o parte ultimul meci cu Espanyol, cei de la Atl. Madrid a avut 49% posesie cu Villareal; 42% cu Elche; 47% cu Celta Vigo. In perioada de pregatire a avut: 39% cu Feyenoord; 40% cu Wolfsburg; 33% cu Salzburg; 48% cu Numancia;
Cu astfel de cifre, Atl. Madrid nu cred ca poate avea pretenții la o posesie ridicată în acest meci cu Porto, care este cunoscută pentru jocul sau de posesie prelungită.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal Atl. Madrid vs. Porto

CITESTE SI

More in All Tips