Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

All Tips

Meciul Zilei la pariuri – 16.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 16.08.2022

Meciul Zilei la pariuri – 16.08.2022 are in prim plan confruntarea de fotbal dintre Glasgow Rangers și PSV Eindhoven. Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din Play-off-ul pentru Champions League. Pe un Ibrox Stadium care va fi arhi-plin, olandezii vor avea un meci dificil, mai ales că pe acest stadion se câștigă extrem de greu și puține echipe au reușit să o facă în ultimii ani.

Recomandarea propusă aici este „Rangers marchează & Rangers peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.50 în cadrul casei de pariuri Superbet, pentru care recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

⚽ Glasgow Rangers

Rangers are un început bun de sezon, a reușit 3 victorii în primele 3 etape de campionat, timp in care a marcat de 8 ori și a încasat un singur gol. Pe plan extern, a întors fabulos soarta calificării, in turul precedent în fața celor de la Royal Union SG. După ce a pierdut cu 2-0 în Belgia, scoțienii s-au mobilizat și au câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-0, pe un stadion plin cu 48.454 de suporteri înfocați. Și în sezonul trecut, Rangers a întors soarta calificării pe Ibrox, atât cu Braga cât și cu Leipzig, după ce în tur pierdeau cu 1-0.

Sezonul trecut Rangers a avut un ghinion teribil, a pierdut campionatul la câteva puncte în spatele rivalei Celtic, dar și mai dureros pentru ei, au pierdut finala Europa League, cu Frankfurt la penalty-uri.

De remarcat este faptul că Rangers a rămas o echipă ofensivă, în afară de meciul împotriva beligenilor, Rangers a marcat în celelalte 4 meciuri de cel puțin 2 ori; la capitolul cornere a avut: 9 cu St. Johnstone; 8, respectiv 5 cu Royal Union SG; 8 cu Kilmarnock și 8 cu Livingston.

⚽ PSV Eindhoven

PSV a început și ea în forță acest sezon, a câștigat Supercupa Olandei împotriva celor de la Ajax, după un spectaculos 5-3. A urmat apoi dubla dificilă contra celor de la Monaco; după 1-1 în tur și 2-2 în retur, olandezii au reușit să se califice în prelungirile meciului.

In campionat au reușit două victorii spectaculoase, 4-1 cu Emmen și 5-2 cu GA Eagles. Olandezii sunt o echipă care marchează mult, dar și încasează multe goluri. Toate cele 5 meciuri oficiale din acest sezon s-au terminat cu gol marcat de ambele echipe. PSV a reușit să marcheze 18 goluri, dar a și primit 9, iar cu o astfel de defensivă este greu de crezut că vor rezista fără gol primit pe terenul scoțienilor.

Mai mult de atât, PSV a avut două săptămâni foarte aglomerate, fiind nevoită să joace din 3 in 3 zile, atât pe plan intern, cât și în Europa, iar acesta este un factor destul de important pentru soarta acestui meci.

⚽ Duelul antrenorilor olandezi

Acest meci este un duel și al antrenorilor olandezi, colegi de generație; Giovanni Van Bronckhorst, antrenorul scoțienilor îl întâlnește pe Ruud Van Nisterlooy, antrenorul celor de la PSV, iar orgoliul va fi unul pe măsură. Mă aștept la un meci cu multe goluri, fiindcă avem două echipe super ofensive, care pe plan defensiv stau destul de slab, iar din această analiză, cel mai plauzibil pronostic mi se pare cel ales astăzi la meciul zilei.

CITESTE SI

More in All Tips